Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΔΙΚΑΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ 4η ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ,ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ Δ.ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΟΔΟΥ

Απολογισμός με το βλέμμα στο μέλλον !
Ηλίας Τριανταφύλλου και ΝΙΚΗΤΕΣ μαζί για 4η συνεχόμενη χρονιά .
Η άδοξη διακοπή του πρωταθλήματος άφησε σε όλους ανάμεικτα συναισθήματα, όπως κάθε τι που διακόπτεται βίαια. Η αγωνία για την υγειονομική κρίση και τις συνέπειες της, μονοπώλησαν τις σκέψεις όλων μας και έβαλαν μοιραία το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα.Όμως,με την σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα και παρά το δυσμενές για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό κλίμα, οφείλουμε να δούμε την επόμενη μέρα.
Η σαιζόν που ολοκληρώθηκε με την διακοπή ,ήταν για την ομάδα μας μια πετυχημένη περίοδος.Αν και νεοφώτιστοι στην Β’ Κατηγορία,καταφέραμε να τερματίσουμε στην 7η θέση και να είμαστε κοντά στις θέσεις ανόδου σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος .Είχαμε επίσης μία πολύ καλή πορεία στο Κύπελλο όπου φτάσαμε μέχρι την Φάση των 8 .
Κατά γενική ομολογία παίξαμε όμορφο και οργανωμένο ποδόσφαιρο και είχαμε ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα .Με εξαιρετικά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά ταλαντούχα παιδιά να δείξουν τις ικανότητές τους ,να κερδίσουν εμπειρίες και να βελτιωθούν .
Και την νέα αγωνιστική περίοδο η φιλοσοφία της ομάδας μας θα παραμείνει πιστή στην παραγωγή ποδοσφαιρικού πολιτισμού ,πιστή στο όραμα για υγιές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ,πιστή στον στόχο για την ανάδειξη και προώθηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών αλλά και στην προσωπική και ομαδική βελτίωση . Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότητα της ομάδα μας .
Κάτω από αυτό το πλαίσιο ανανεώθηκε η συνεργασία μας με τον κόουτς Ηλία Τριανταφύλλου με τον όποιο μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και την ίδια αντίληψη για το ποδόσφαιρο και με τον οποίο έχουμε πλέον κοινούς στόχους. Η προπονητική του αξία, η εργατικότητά του,ο χαρακτήρας του ,η ηθική που πρεσβεύει, και η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλεται έκαναν την απόφαση πολύ εύκολη. Μαζί του θα είναι για δεύτερη χρονιά , σε ρόλο Βοηθού Προπονητή , ο Δημήτρης Αλεξόπουλος,ένα νέο και ταλαντούχο παιδί ,που μας κέρδισε όλους με την συμπεριφορά του και την αγάπη του για την ομάδα μας .Με δύο πραγματικούς ΝΙΚΗΤΕΣ στον πάγκο μας είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.
Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους ,αλλά οι ΝΙΚΗΤΕΣ είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις θέτοντας ακόμη μεγαλύτερους στόχους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου