Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΑΡΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥΣ" ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ.."

Δεν πήγαμε ποτέ στο Λαύριο… Βαριά ήττα με 5-1 από την Λαυρεωτική .
Ύστερα από μία αποκαρδιωτική εμφάνιση ,την χειρότερη της σεζόν ,η ομάδα μας έχασε απ την ΑΠΕ Λαυρεωτική με 5-1 . Οι παίκτες μας , χωρίς συγκέντρωση, μπήκαν στον αγώνα χαλαρά και στο 12’ έχαναν με 3-0 . Δύο ολέθρια αμυντικά μας λάθη και ένα αχρείαστο πέναλτι,έδωσαν πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση .Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν καταφέραμε να μπούμε στο ματς , και έτσι ήδη στην λήξη του ημιχρόνου το σκορ ήταν 5-1 .Για την ιστορία το γκολ της ομάδας μας το πέτυχε ο Φενεριδης . Το 2ο ημίχρονο είχε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα , με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος .
Ήταν σαφώς μία άσχημη μέρα για τους ΝΙΚΗΤΕΣ που δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα , με μία εμφάνιση όχι αντάξια της ποιότητας της ομάδα μας αλλά και της προσπάθειας όλων μέχρι στιγμής .Ειμαστε σίγουροι οτι η ομάδα μας θα αντιδράσει άμεσα στην συνέχεια του πρωταθλήματος .
Επόμενος αγώνα με τον ΑΟ Αρτεμις , την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδό μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου