Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ Η ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕς ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΖΟΣ Η ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Δόξα Άνοιξης
Ολοκληρώθηκε ένα απο τα "ομορφότερα" Σαββατοκύριακα της ομάδας μας με τον αγώνα της ανδρικής μας ομάδας με αντίπαλο το "φίλο" και γειτονικό σωματείο του Α.Ο Διονύσου!
Πέραν των θετικών αποτελεσμάτων για όλα τα ηλικιακά τμήματα της ομάδας μας το σημαντικότερο για εμάς και το τόσο "όμορφο" είναι οτι είδαμε τους αθλητές μας ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΡΙΖΟ ΓΙΑΝΝΗ να επιστρέφουν γεροί και δυνατοί στα γήπεδα ύστερα απο τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν!
Μάλιστα ο Κοσκινιώτης(είχε υποβληθεί σε επέμβαση χιαστού) επέστρεψε με γκολ στην ενεργό δράση καθώς σκόραρε στον αγώνα της Κ-18 . Ενώ ο Γιάννης Ρίζος(είχε χειρουργηθεί για την αφαίρεση οστεόφυτου που τον ταλαιπωρούσε στο πόδι) ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι για να σημειωθεί το 5ο τέρμα της ανδρικής μας ομάδας.
Η ομάδα μας εύχεται να είστε πάντα γεροί και σιδερένιοι, καθώς βέβαια και ΟΛΟΙ οι αθλητές, ΟΛΩΝ των ομάδων!
DOXA ANOIXIS FAMILY!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου