Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ΣΤΑ ΠΑΛΗΑ ΤΟΥ ΛΗΜΕΡΙΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΤΣΙΒΙΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ,ΟΠΟΥ ΞΕΠΗΔΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ Φ.ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΤΗΣ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ .ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΑΡΑ ΕΔΕΣΕ ΓΕΡΑ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Α.Ο. ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός καθώς το Δ.Σ. του Α.Ο Σαρωνικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευτύχη Τζιβίλογλου.
Ο Ευτύχης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Σαρωνικό, για να διαγράψει στη συνέχεια μια ιδιαίτερα σημαντική πορεία καθώς αγωνίστηκε με επιτυχία για σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ Εθνικής με τη φανέλα σημαντικών συλλόγων (Παναχαϊκή, Α.Σ. Ρόδος, Φοίβος Κρεμαστής, Αίαντας Σαλαμίνας, Αήττητος Σπάτων, Κεραυνός Κερατέας).
Πέρσι αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΑΝΑ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην άνοδο της Γ.Σ. Μαρκό στη Γ Εθνική.
Σύσσωμη η οικογένεια του Σαρωνικού καλωσορίζουμε τον Ευτύχη Τζιβίλογλουτ ξανά στο πρώτο ποδοσφαιρικό του σπίτι, και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με νίκες και διακρίσεις!!
Eftihis Tziviloglou

1 σχόλιο: