Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΝΑΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΠΣΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Δ.ΓΙΑΡΕΝΗ ΚΑΙ Φ.ΡΟΥΣΣΗ ΚΟΝΤΡΑ ΠΗΓΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 5.000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΑΡΑ


Ο διοικητικός απολογισμός της νυν διοίκησης της ΕΠΟ , έλαβε 56 ψήφους (επί συνόλου 69) ανάμεσα στις οποίες ήταν και η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι οι φίλα προσκείμενες στην Ένωση Ενώσεις, πριν από μία εβδομάδα αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέλο Περέϊρα.
Αντίθετα, «όχι» είπαν μόνο ο Ολυμπιακός, η ΕΠΣ Πειραιά, η ΑΕΛ, και οι ΕΠΣ Εύβοιας και Κέρκυρας.
«Παρών» δήλωσε η Λακωνία ενώ υπήρχαν και επτά απουσίες από τον Άρη, τη Λαμία, τον ΟΦΗ, τον Παναιτωλικό, τον Πανιώνιο και τις ΕΠΣ Ηλείας και Θεσπρωτίας.
Ο Βαγγέλης Γραμμένος λοιπόν, μετά από μία δύσκολη χρονιά, όχι μόνο δεν έχασε έδαφος αλλά βγήκε και κερδισμένος αφού στη γενική συνέλευση πριν από ένα χρόνο είχε πάρει 54 ψήφους και τώρα πήρε δύο περισσότερους.
ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
Με ακόμη μεγαλύτερη πλειοψηφία σε σχέση με τον διοικητικό απολογισμό της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για τα οικονομικά πεπραγμένα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το 2018, δείχνοντας για μία ακόμη φορά την... παντοδυναμία της διοίκησης Γραμμένου.
Συγκεκριμένα 59 μέλη ψήφισαν «ναι», μόλις τέσσερα «όχι» κι ένα «παρών», ενώ υπήρξαν πέντε απόντες.
Κατά του οικονομικού απολογισμού της ΕΠΟ ψήφισαν ο Ολυμπιακός, ο Άρης, η Λάρισα και η ΕΠΣ Πειραιά, ενώ «παρών» ψήφισε η ΕΠΣ Λασιθίου. Απόντες ήταν ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός, ο Πανιώνιος, η Λαμία και η ΕΠΣ Ηλείας.
Με παρόμοια πλειοψηφία πέρασε και προϋπολογισμός της ΕΠΟ για το διάστημα 1/1/2020 με 31/12/20. Συγκεκριμένα υπήρξαν ξανά 59 «ναι», αυτή τη φορά τρία «όχι» (Ολυμπιακός, Άρης, ΕΠΣ Πειραιά) αφού η Λάρισα ψήφισε «παρούσα» και υπήρξαν επίσης έξι απόντες (απούσα ήταν και η ΕΠΣ Λέσβου, εκτός των πέντε που προαναφέρθηκαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου