Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ " ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Μετά τη σημαντική 28η αγωνιστική, με τα πολλά σχόλια, η ομάδα μας αν και έχασε απο τον Αστέρα Βάρης 1-2 εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, σύμφωνα με τα άλλα σημερινά αποτελέσματα. Υπολοίπονται άλλοι δύο αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καθώς και ο μεγάλος τελικός την Μ. Τετάρτη μεταξύ του Αχαρναϊκού και του Άρη Βούλας. Ωστόσο το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο στην κορυφή με τον Αστέρα Βάρης και το Μαρκό να ισοβαθμούν με 67 βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων (43), όσο και στη ουρά της βαθμολογίας για το ποιές ομάδες τελικά θα υποβιβαστούν. 
Σήμερα σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αν και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγώνα, ο Αστέρας Βάρης κατάφερε να προηγηθεί 0-1 και να διατηρήσει το σκορ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ο Άρης Βούλας κυριαρχώντας κατάφερε να ισοφαρήσει με γκολ του Χρήστου, αλλά στα επόμενα δυο λεπτά ο Αστέρας Βάρης έκανε το 1-2 μετά απο ολιγωρία της άμυνας μας. Αν και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες τελικά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε και έτσι παρέμεινε το 1-2 μέχρι το τέλος του αγώνα.
Επακολούθησαν κάποια μικροεπεισόδια μετά το δεύτερο γκολ της Βάρης και το τέλος του αγώνα στους πάγκους, για τα οποία θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου