Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ¨ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΑΦΗ " Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΥΡΙΟΙ? Η ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΑΤΕ 23 ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΗΣ.ΑΙΣΧΟΣ"


Η δηλωση του επικεφαλης της ΝΕΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ Σταυρου Χρυσάφη  εχει ως εξης 
«Αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος , ηθικά και ανθρώπινα, για την πριν καιρό  δημόσια  στήριξη μου στην παραμονή της Κας Σοφίας Δογραμματζή. στην θέση της γραμματέως ,- υπαλλήλου της ΕΠΣΑΝΑ και όχι στην απόλυση της , αφού και η Δικαιοσύνη αποφάσισε τα ανάλογα !
 Χαίρομαι για την υποχρεωτική  και άμεσα εκτελεστέα απόφαση του δικαστηρίου για την επιστροφή της Κας Σοφίας Δογραμματζή στην εργασία της αλλά λυπάμαι για την αποζημίωση που υποχρεωτικά  θα καταβάλει η ΕΠΣΑΝΑ, αφού , αυτό το βαρύ έξοδο, με την κατάλληλη τότε  απόφαση , θα μπορούσε να έχει αποτραπεί !
Λίγη ευαισθησία και κατανόηση Κύριοι της ΕΠΣΑΝΑ, δεν βλάπτει! Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες και έχετε την υποχρέωση να προστατεύεται τα οικονομικά συμφέροντα της Ένωσης και όχι να συμπεριφέρεστε έτσι ώστε να ικανοποιηθεί το «ΕΓΩ» του ακατάλληλου Προέδρου ...
Ευτυχώς που υπάρχει υψηλό επίπεδο ενημέρωσης με επαγγελματίες δημοσιογράφους και τα σωματεία βλέπουν , κρίνουν και θα αποδοκιμάσουν τις λανθασμένες και ζημιογόνες  τακτικές του κύριου Γιαρένη σύντομα . Η νέα απόφαση για την απομάκρυνση της υπαλλήλου απο τα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ και την μεταφορά της στον Αυλώνα αν μη τι άλλο δείχνει το φόβο του προέδρου και του ΔΣ. Έχετε κατι να φοβάστε απο μια απλή υπάλληλο κύριοι;ή εμπάθεια σας προς το πρόσωπο της είναι τόσο μεγάλη που παραπλανήσετε και παρασύρατε 23 σωματεία να ψηφίσουν την απόλυση της. Ένα έχω να πω ΑΙΣΧΟΣ...
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου