Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΝΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΠΛΗΓΜΑ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΑΝΑΪ ! ! !
Όπως είναι γνωστό, ο 22χρονος μέσος της ομάδας μας τραυματίσθηκε στην ποδοσφαιρική συνάντηση του ΄΄ΠΡΩΤΕΑ΄΄ Παλαιάς Φωκαίας με τον Α.Ο.΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄, την περασμένη αγωνιστική . Ο τραυματισμός του αρχικά δεν θεωρήθηκε τόσο σοβαρός, όσο αποδείχθηκε μετά την διάγνωση της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε, αφού τελικά υπέστη ρήξη επιγονατίδας, ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.
Στο πλευρό του Χρήστου Μπανάϊ βρίσκονται όλοι στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο. ΄΄ΚΟΡΩΠΙ΄΄, γεγονός που καταδεικνύεται από την κοινή ανακοίνωση, σύσσωμου του Δ.Σ., του τεχνικού επιτελείου, των συναθλητών του και των φιλάθλων, οι οποίοι αναφέρουν ότι :
«Μία ομάδα δε διακρίνεται μόνο για τις νίκες. Μία ομάδα διακρίνεται όταν στηρίζει ένα μέλος της αθλητικής της οικογένειας, μετά από μία δύσκολη στιγμή, όπως ένας τραυματισμός και παραμένει δίπλα του για όσο χρειαστεί, ώστε να επιστρέψει το ταχύτερο πιο δυνατός. Χρήστο καλή επιτυχία στην επέμβαση, ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψεις υγιής και δυνατός στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου