Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Τη πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, επιβεβαίωσε η αντρική μας ομάδα ποδοσφαίρου, στον αγώνα  που πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών, στα πλαίσια της Β’ Φάσης (16) του κυπέλλου Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.
Η ομάδα μας παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε με σκορ 1-0, γνωρίζοντα τον αποκλεισμό, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αγωνιζόμενη με πολλούς  νεαρούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεση, της έβαλε δύσκολα στην ομάδα των Αχαρνών, μία ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football league 2.
Το παιχνίδι παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, είχε ρυθμό και φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, χωρίς όμως τη κλασσική ευκαιρία για καμία από  τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του κέντρου, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του  τερματοφύλακα μας Μανώλη που ήταν σταθερός και έδωσε λύσεις όποτε χρειάστηκε.
Στο 91′ λεπτό της συνάντησης ο Αχαρναικός κέρδισε έμμεσο χτύπημα σε πλεονεκτική θέση και ο  Δήμος  με αριστοτεχνική εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα μας Μανώλη δίνοντας τη πρόκριση στην ομάδα του.
Κατά την αντικατάσταση του ο αρχηγός της ομάδας μας και κορυφαίος της αναμέτρησης Γιώργος Καρδαμίτσης εισέπραξε το δυνατό χειροκρότημα της κερκίδας και γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους του Αχαρναικού . Την αγωνιστική αναγνώριση έτυχε και όλη η ομάδα μας καθώς  μετά το πέρας της συνάντησης το  φίλαθλο κοινό  την επιδοκίμασε.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Αχαρναικού για την άψογη φιλοξενία και τους φιλάθλους της για το ζεστό χειροκρότημα στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και επίτευξη των στόχων τους.
Διαιτητές:. Αρφάνη Κ., Τσαλίκογλου Ν., Κακάνης Κ.
ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Θανέλας): Αντωνόπουλος, Καρδάσης, Τασιούλης, Μακρής (Δεγαιτάς 46′), Μουκίδης, Καραγεώργος, Βαλλιάνος, Καρβουνίδης, Νικολάου (Μπουλγκουρίδης 65′) Δήμος, Κόγιος (Στραβομύτης 85′)
Α.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Καπίρης): Παπαχριστόπουλος (Μανώλης 8′) , Κόλλιας,Μπαιραχτάρι , Κουκουνασούλης,  Καρδαμίτσης (Λουκής 89′) , Κουσιάκης, Τουρπέτας, Παινέσης(Τρακάλας 78′) , Μράντι (Μπακούρος 80′),Μαγγόγιας , Κουφογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου