Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΟΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ κ/ΑΘ ΜΑΡΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΞΙΑΣ 5.000 ΕΥΡΩ


4 ώρες · 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Α.Ο Κρυονερίου,θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο για την ευγενική και συνεχή αρωγή προς το σύλλογο μας.
Τη σεζόν 2017-2018 ο κύριος Μαρτίνος χορήγησε εξοπλισμό εκγύμνασης-προπονήσεων (βάρη,στρώματα,εμπόδια,σκάλες,κωνους,μπάλες κτλ), και ρουχισμού αξίας 5000€,ενώ το ΦΠΑ της χορηγίας καλύφθηκε από τον πρόεδρο,τα μέλη του Δ.Σ και από φίλους τους Α.Ο.Κ,προκειμένου να μην επιβαρυνθούν τα έσοδα του συλλόγου.
Για την σεζόν 2018-2019 το ύψος της χορηγίας ηταν 3000€ και αφορούσε κυρίως ρουχισμό ο οποίος προσφέρθηκε ΔΩΡΕΑΝ για πρώτη φορά σε όλους αθλητές των ακαδημιών κατά την εγγραφή τους!
Ο προμηθευτής του εξοπλισμού και τις δύο σεζόν είναι η εταιρεία ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΕ ο οποίος επιλέχθηκε απο τον κύριο Μαρτίνο και εξοφλήθη απευθείας δίχως την μεσολάβηση του ΑΟ Κρυονερίου.
Στα πλαίσια της διαφάνειας τα παραπάνω στοιχεία είναι στη διάθεση των μελών του συλλόγου προκειμένου να μην υπάρχει οποιοδήποτε ερωτηματικό για την διαχείριση της χορηγίας.

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Σταθοπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου