Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΘΥΕΛΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΔΥΝΑΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Θύελλα Ραφήνας αφού κατάφερε να επικρατήσει του Πανηλειακού με σκορ 2-1.
Η αξία του ηττημένου δίνει μεγαλύτερη αξία στον νικητή όπως συνηθίζουμε να λέμε και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πιστεύω ότι δεν θα διαφωνήσουν με την προσωπική μου άποψη, ότι ο Πανηλειακός ήταν ίσως από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη ομάδα που πέρασε ποτέ από την Ραφήνα.
Η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα σίγουρα δυσκόλεψε τις προσπάθειες όλων των ποδοσφαιριστών αφού σε πολλές περιπτώσεις ο βαρύς αγωνιστικός χώρος έγινε πηγή λαθών. Ευτυχώς που από νωρίς όπως βλέπετε και στην φωτογραφία είχε τεθεί σε λειτουργία το «αυτόματο σύστημα απορρόφησης υδάτων» και τα πράγματα έγιναν λιγότερο δύσκολα.
Στα της αναμέτρησης ο Πανηλειακός ήταν εκείνος που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε γρήγορα την αδυναμία των «Λιγνιτωρύχων» να βγουν πρώτοι στην μπάλα κερδίζοντας συνεχώς μέτρα στο γήπεδο.
Ο Πανηλειακός διατήρησε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού την υπεροχή, αλλά οι καλά διαβασμένοι ποδοσφαιριστές του Σταύρου Ηλιόπουλου έκλειναν γρήγορα τους χώρους διατηρώντας την συνοχή των γραμμών τους και με επικίνδυνες αντεπιθέσεις  κράτησαν με πάθος την νίκη μέχρι το τελικό σφύριγμα.
Την πρώτη καλή ευκαιρία δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι αλλά το σουτ του Αντωνόπουλου στο 10′ έδιωξε εντυπωσιακά σε corner ο Πάντος.
Στο 14′ το μαγικό πόδι του Χαρακτίδη έστειλε με απ’ευθείας φάουλ την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καπετανάκη για το  1-0.
Στο 35′ ο Μπαρμπαρούσης έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ.
Στο 42′ ο Νικολόπουλος σέντραρε και ο Αντωνόπουλος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει την μπάλα προ της εστίας του Πάντου.
Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Γεραγωτέλλης επιχείρησε να πλασσάρει τον Καπετανάκη ο οποίος μπλόκαρε εύκολα.
Στο 5′ της επανάληψης ο Ζέκιο που είχε περάσει σαν αλλαγή ευνοήθηκε από τις κόντρες και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «Λιγνιτωρύχους».
Στο 58′ ο Μπουντάκης έχασε μοναδική ευκαιρία για το 3-0 και στο 62′ ο Χαρακτίδης και πάλι με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ σημάδεψε την συμβολή των δοκών του Καπετανάκη.
Στο 75′ ο ικανότατος ψηλά Μπαρμπαρούσης δεν κατάφερε να βάλει τον Πανηλειακό στο παιχνίδι αφού με κεφαλιά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πάντου.
Στο 78′ ο κορυφαίος του Πανηλειακού Σωτηρόπουλος αντίκρυσε την απ’ευθείας κόκκινη κάρτα του Μπαϊρακτάρη, όταν απώθησε βίαια τον Μπουντάκη και στο 85′ ο Χατζηστάμου με γυριστό σουτ πέτυχε επιτέλους το πολυπόθητο γκολ μειώνοντας σε 2-1.
Δεύτερο πλήγμα για τον Πανηλειακό στο 88′ με τον Αντωνόπουλο να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Θύελλα:(Στ.Ηλιόπουλος) Πάντος, Φύτρος(89’ Μαργέτης), Παπαδόπουλος Λευτ., Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(83’ Σένε), Αράπης, Μαραθιανός(46’ Ζέκιο), Δημητρίου, Μπουντάκης Κων/νος(92’ Παπαδόπουλος Βαγγ.).
Πανηλειακός:(Αλ.Μαντζούνης) Καπετανάκης, Καμβύσης(67’ Διαμαντόπουλος), Νικολόπουλος, Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Κωνσταντακόπουλος(65’ Χατζηστάμου), Μπαρμπαρούσης, Σταθάτος, Παναγόπουλος, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου