Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΚΛΗΡΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ ΜΙΛΑΝ ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΣΕΛΣΗ ΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΙ

Η κληρωτίδα είχε… κέφια και έφερε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό κόντρα στα μεγαθήρια που ακούν στο όνομα Τσέλσι και Μίλαν αντίστοιχα. Μάλιστα, οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν αρκετά άτυχοι και στον αντίπαλο από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας καθώς θα βρουν απέναντί τους την ισπανική Ρεάλ Μπέτις. Το γκρουπ τους συμπληρώνει η σταχτοπούτα Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο.
Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει πέραν των Άγγλων ακόμα απέναντί του την Μπάτε Μπορίσοφ από τη Λευκορωσία και την Βίντι από την Ουγγαρία που αποκλείστηκε από την ΑΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων αναμένεται να γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ώρες.
Υπενθυμίζεται πως η Μίλαν είχε κληρωθεί πέρσι στον όμιλο της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ με τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους να τελειώνουν ισόπαλα (0-0). Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ξανά με ομάδα από την Λευκορωσία την σεζόν 2014/15 όταν βρήκε απέναντί του την Ντινάμο Μινσκ, την οποία και νίκησε δύο φορές.
Σε ό,τι αφορά τις κυπριακές ομάδες κληρώθηκαν η μεν ΑΕΚ Λάρνακας στον πρώτο όμιλο με Λεβερκούζεν, Λουντογκόρετς και Ζυρίχη, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού στον όγδοο όμιλο με Λάτσιο, Μαρσέιγ και Αϊντράχτ Φρανκφούρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου