Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Την επίσημη εμφάνισή της μπροστά στο φίλαθλο κοινό, έκανε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 η Εθνική μας Ομάδα Ποδοσφαίρου Ακρωτηριασμένων, με αντίπαλο την Εθνική Ομάδα της Αγγλίας, σε ένα διεθνές φιλικό που το πρώτο του συγκεκριμένου είδους ποδοσφαίρου στη χώρα μας.
Η ομάδα δημιουργήθηκε εδώ και τρία χρόνια, και ως τώρα είχε αντιπάλους τυπικές ή άτυπες ομάδες αρτιμελών ποδοσφαιριστών. H αναμέτρηση έγινε στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο στις 18.30 υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς. Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάστηκε με δυο πρόσωπα: Το 0-0 του α' ημιχρόνου έγινε 0-5 τελικό αλλά με τα 3 γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο πεντάλεπτο, το σκορ είναι σχεδόν πλασματικό. Η Εθνική μας Ομάδα ξέμεινε από δυνάμεις, απέναντι σε μια πιο έμπειρη και πιο έτοιμη Αγγλία (2η στο Euro2017) που προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Νοεμβρίου στο Μεξικό.
    Ο αγώνας ήταν ενταγμένος τα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης του αθλήματος από την UEFA με την ονομασία του project #EqualGame και έρχεται δύο εβδομάδες μετά το επιτυχημένο από όλες τις απόψεις προπονητικό camp που διεξήχθη στο Βώλακα Δράμας.
   Διαιτητές του ήταν ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ με πολυετή ενασχόληση ου με το Ποδόσφαιρο Τυφλών και εμπειρία στον αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρίες και ο Λάζαρος Γιαγκιτζόγλου, Διαιτητές Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ημαθίας. 

 Πηγή: documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου