Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Η Γ.Σ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ


ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΗΤΤΗΤΟΙ
ΚΑΙ ΕΓΈΝΕΤΟ ΠΑΕ
Έγινε η χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ και ομόφωνα ψηφίστηκαν ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της ομάδας και μετά μέσα σε χειροκροτηματα παρατεταμένα η ΣΎΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΕ.
Ας πάρουμε από την αρχή τα πράγματα που μέσα σε συνοπτικές διαδικασίες τελείωσε η Γενική Συνέλευση και αυτό γιατί πριν μια εβδομάδα περίπου είχε προηγηθεί η ενημέρωση από τον κο Νίκο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ.
Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ο κος Γιώργος Λίγκος με Γραμματέα της Συνέλευσης τον κο Φίλιππο Μάρκου οι οποίοι εκλεχθηκαν ομόφωνα.
Ο πρόεδρος της Συνέλευσης αφού έκανε τον πρόλογο και χαιρέτισε τους παρόντες στην Γενική Συνέλευση έδωσε τον λόγο στον κο Νίκο ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ που έκανε πρώτα τον Διοικητικό απολογισμό και στο τέλος ζητήθηκε αν κάποιος από τους παρόντες ήθελε να πάρει τον λόγο για ότι διευκρίνηση θα ήθελε, αλλά δεν υπήρχαν ερωτήματα και με ομοφωνία εγκρίθηκε.
Στην συνέχεια στον Οικονομικό απολογισμό διαβάστηκαν αναλυτικά τα έσοδα και τα έξοδα της ομάδας καθώς και των Ακαδημιών και αυτός ο Απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα.
Το επόμενο θέμα ήταν η Σύσταση της ΠΑΕ, όπου χρειάζεται μια επιτροπή για να αναλάβει τα διαδικαστικά και ο κος Κατσιγιαννης πρότεινε τους κους, ΡΑΠΤΗ, ΜΠΑΤΣΙΑΚΟ, ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΙΣΑΡΗ και ΒΛΑΧΑΚΗ οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα για να αναλάβουν την ένταξη και σύσταση της ομάδας σε ΠΑΕ. Όταν ο πρόεδρος της Συνέλευσης ζήτησε την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης όλοι έδωσαν την έγκριση τους με παρατεταμένα χειροκροτηματα.
Στο τέλος ο κος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ενημέρωσε το σώμα ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου και δέχτηκε ερώτηση περί μεταγραφών και απάντησε χωρίς να δώσει ονόματα γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι 2 αυτές μεταγραφές αλλά είναι σε καλό δρόμο και είναι παίκτες αξίας και μάλιστα ο ένας έχει αγωνιστεί τόσο σε μεγάλη ομάδα της Α' ΕΘΝΙΚΉΣ, όσο και στην Εθνική ομάδα αλλά και στο εξωτερικό με επιτυχία, ονόματα δεν θα αναφέρω δήλωσε αλλά μόλις ολοκληρωθούν θα τους αναγγειλουμε. Όμως δήλωσε ο κος Νίκος ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ότι έχω και άλλη μια ανακοίνωση να κάνω και σας παρουσιάζω τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ τον κύριο Γιώργο Λίγκο πρόεδρο της σημερινής Συνέλευσης και βέβαια τα χειροκροτηματα ηχούν ακόμα. Ο κος Γιώργος Λίγκος είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστης, έχει διατελέσει πρόεδρος της ομάδας καθώς και των παλαιμάχων (θα έχουμε αφιέρωμα και βιογραφικό καθώς και δηλώσεις σύντομα). ΕΜΕΙΣ να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο πόστο και έργο του και να του δηλώσουμε ότι θα είμαστε δίπλα του Γιώργο καλή επιτυχία.
ΚΑΙ έτσι όμορφα και απλά έληξε η Γενική Συνέλευση του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ η μάλλον της ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ πλέον..
Καλή και επιτυχημένη σεζόν στα σαλόνια της FOOTBALL LEAGUE ΑΗΤΤΗΤΕ..
Κ. Α. ΒΑΜΒΆΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου