Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Η ΚΕΔ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΒΟΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ 1η και 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΕΔ:
-Παρακαλείσθε όπως μας αποστείλετε προτάσεις για δύο Βοηθούς Διαιτητές 4ης κατηγορίας της δύναμής σας (με σειρά προτεραιότητας 1ος, 2ος) για περαιτέρω στελέχωση των πινάκων των Βοηθών Διαιτητών της 3ης κατηγορίας ανάλογα με τις ανάγκες της. Οι Βοηθοί  Διαιτητές 3ης κατηγορίας καθώς και οι προτεινόμενοι θα περάσουν αγωνιστικές δοκιμασίες εντός Σεπτεμβρίου σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Παρακαλώ αποστείλετε τα στοιχεία αυτών, όπως αναγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο αποκλειστικά και μόνο στο e-mail ….i@epo.gr από τις 27-06-2018 έως τις 06-07-2018.


Επιπλέον οι εν λόγω βοηθοί διαιτητές πρέπει να υπογράψουν το παραπάνω έγγραφο αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους από το Τμήμα Διαιτησίας.
Παρακαλείσθε για την τήρηση των προαναφερόμενων ημερομηνιών υποβολής των προτάσεών σας.
-Παρακαλείσθε όπως μας αποστείλετε αναλυτικά τις γυναίκες διαιτητές και βοηθούς διαιτητές από τη δύναμη της Ένωσης σας και οι οποίες έχουν τα τυπικά προσόντα για τη στελέχωση των πινάκων 1ης και  2ης κατηγορίας γυναικών. Παρακαλώ αποστείλετε τα στοιχεία αυτών, όπως αναγράφονται στο επισυναπτόμενο αρχείο, αποκλειστικά και μόνο στο e-mail ...@epo.gr από 27/6/2018 έως 06/07/2018.
Επιπλέον οι εν λόγω διαιτητές και βοηθοί διατητές πρέπει να υπογράψουν το παραπάνω έγγραφο αναφορικά με τη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους από το Τμήμα Διαιτησίας.
Παρακαλείσθε για την τήρηση των προαναφερόμενων ημερομηνιών υποβολής των προτάσεών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου