Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΥ ΣΕ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟ" Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ"

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή το δημοσίευμα της Διοίκησης του Παμπαιανικου στα ΝΕΑ της ΕΠΣΑΝΑ , ο ΑΠΣ Παλλαυρεωτικος ανακοινώνει πως θα κινηθεί νομικά και θα καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση εναντίον της Διοίκησης του ανωτέρω σωματείου για δήθεν τρομοκρατία στο μεταξύ μας αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο 31-03-2018 στο Λαυριο.
Επίσης έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:" Όλοι όσοι ήταν στις κερκίδες καθόντουσαν ανάμεικτα και ουδείς δεν διαμαρτυρήθηκε για τρομοκρατία και απειλές . Η ομάδα μας επάξια κέρδισε τον Παμπαιανικο και κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει αυτό. Εξάλλου αυτό αποδεικνύεται περίτρανα απο τα βίντεό των τριών cameraman που βιντεοσκοπησαν το παιχνίδι. Όσο για τα δήθεν γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην διάρκεια του αγώνα δεν αναγράφονται στο φύλλο αγώνος από το διαιτητικο τρίο και τον παρατηρητή.
Επομένως ας αφήσουμε τις ετεροχρονισμένες δηλώσεις που προσπαθούν να προκαλέσουν εντυπώσεις. Και εμείς στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος χάσαμε δίκαια από την ομάδα σας ,ποτέ όμως δεν διαμαρτυρηθηκαμε για τις ύβρεις που δεχθήκαμε από τους οπαδού σας. Έχουμε μάθει να διαχειριζόμαστε την ήττα μας και να συνεχίζουμε δυναμικά για την επόμενη αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου