Κυριακή 1 Απριλίου 2018

ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΗΡΑΝ ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ ΜΕ 2-1 ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ



Είναι από τα ματς που θα μείνουν αξέχαστα. Οι Καλυβιώτες νίκησαν την ιστορική Μαρκο που έχασε στα πέναλτι το Κύπελλο. Ο γηπεδούχος με τον αέρα της ισοπαλίας από την Παλλήνη, κοίταξε στα μάτια τη Μαρκο, η οποία μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά σημείωσε γκολ με τον Λάππα στο 26’. Τα Καλύβια αντέδρασαν άμεσα κι έδειξαν ότι θέλουν το ματς και θα κάνουν τα πάντα για να το πάρουν. Έτσι λοιπόν στο 32’  ο Ντίνος έφερε το ματς στα ίσια πετυχαίνοντας την ισοφάριση, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 57’  οι Καλυβιώτες πέτυχαν νωρίς ένα ακόμη γκολ με τον Πασχάλι στο 57’ και πήραν μια μεγάλη νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. Είναι ιστορική η νίκη για τους γηπεδούχους και καθαρή. Στο 33’ αποβλήθηκε ο Χριστοφιλέας από τον πάγκο του και στο 91’  ο Κουμανάι με δεύτερη κίτρινη για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής του αγώνα Καρράς, με βοηθούς τους Γουργιώτη και Σπίθα.


ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Χριστοφιλεάς) Ντάλλας, Καραγιάννης (46’ Κάϊδος), Κουμανάι, Χριστόπουλος, Κετέογλου, Ντίνος (79’ Καρελιώτης), Χαρίσης (85΄Σερμπενιάδης), Ντούνης, Πασχάλι, Οικονομίδης Δ. (68’ Μπότης), Αναστόπουλος


ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας) Κύρκος, Γκριμέκης (88’ Γκούτσι), Πάντου, Διακρούσης, Κοσμάς, Ρεντζής, Δημογιάννης, Μάτι (60’ Βλάχος), Γκαβασιάδης, Λάππας, Μασκλαβάνος (79’ Μερκούρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου