Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ" Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΠΙΤΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ"




 · 
Το νέο ΔΣ και ο πρόεδρος του ΑΟ ΣΤΑΜΑΤΑΣ Βαγγέλης Κριεμάδης κατόπιν των ενεργειών του ΑΟ Βουλιαγμενης και όσων ρεπορτάζ είδαν το φως της δημοσιότητας για το μεταξύ μας παιχνίδι στις 25/3/2018, που έληξε με νίκη της ομάδας μας με σκορ 1-0 επιθυμεί να δηλώσει τα εξής :
4 αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα μας έχει κατακτήσει 34 βαθμούς με ιδρώτα και αίμα οι οποίοι προήλθαν αγωνιστικά και παντελονάτα εντός των αγωνιστικών χώρων.
Την αυτοκριτική μας την έχουμε κάνει σαν ομάδα και ατομικά ξέρουμε ότι η πορεία μας φέτος οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στα δικά μας λάθη , στο δικό μας σχεδιασμό , στις δικές μας παραλείψεις . Αυτό όμως μας πεισμώνει για τη συνέχεια , γιατί δεν είμαστε ομάδα μιας χρήσης όπως έχει αποδειχθεί από την πορεία μας στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα όλα αυτά τα χρόνια .
Οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα και κάθε Κυριακή είμαστε πανέτοιμοι γι’αυτό!
Πιστεύουμε ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου στη χώρα μας έχει ταλαιπωρηθεί χρόνια τώρα και καλό θα ήταν όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ,να αφήσουν τους αθλητές, τους ποδοσφαιριστές , μέσα από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, να κρίνονται εκεί τα αποτελέσματα .
Οι παίκτες και οι ομάδες είναι οι πρωταγωνιστές και όχι οι ενστάσεις , τα δικαστήρια και οι εισαγγελείς .
Ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός επιτάσσει τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα .
Για αυτό απευθυνόμαστε στη συμπαθή ομάδα της Βουλιαγμένης και λέμε : αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο , μόνο για 90 λεπτά και τίποτα άλλο .
Κλείνουμε με μια παρότρυνση - πρόσκληση προς όσους ενδιαφέρονται για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην Ένωσή μας: Η μαγκιά είναι όταν μπορείς με τις πράξεις σου να συνεπάρεις μαζί σου και άλλα άτομα ή ομάδες με γνώμονα την εξέλιξη των τοπικών μας πρωταθλημάτων .
Τέλος , καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα ΥΓΕΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου