Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Η ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ 7ο ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΣ ΧΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ

Την Τετάρτη 28/3/18 στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα θα γίνει η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπου θα συμμετάσχει η Κυπελλούχος ΕΠΣΑΝΑ Θύελλα Ραφήνας στον 7ο Όμιλο της διοργάνωσης.
Στον ίδιο όμιλο με τη  Θύελλα θα κληρωθούν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων Χίου, Αργολίδας, Ευβοίας, Κυκλάδων, Λέσβου και Σάμου.
Σε τέσσερις Ενώσεις κυπελλούχοι αναδείχθηκαν ομάδες που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Είναι στην Ανατολική Αττική η Θύελλα Ραφήνας, στην Εύβοια η Χαλκίδα, στην Αργολίδα η Ερμιονίδα και στη Λέσβο ο Αιολικός.
Κυπελλούχος Χίου αναδείχθηκε η Δάφνη, η οποία  νίκησε με 1-0 τον Ηρακλή Θυμιανών, που είχε κατακτήσει το τρόπαιο την προηγούμενη χρονιά.
Στη Σάμο ο τίτλος κατακτήθηκε από την Ένωση Βαθύλου Πανσαμιακού που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία, ενώ την Τετάρτη 28/3 θα γίνει ο τελικός στις Κυκλάδες όπου θα αναμετρηθούν η Θύελλα Καμαρίου (παίζει στην Α’ Κατηγορία) με τον Πανθηραϊκό, που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Στην ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής η Θύελλα Ραφήνας πήρε τον τίτλο, κερδίζοντας στον τελικό με 6-5 στα πέναλτι τη Μαρκό. Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 0-0. Στην Αργολίδα Κυπελλούχος στέφθηκε η Ένωση Ερμιονίδας, που νίκησε στον τελικό με 1-0 τον Αργοναύτη Νέας Κίου. Στην Εύβοια, ο Α.Ο. Χαλκίς πήρε τον τίτλο νικώντας στον τελικό με 1-0 τον Ταμυναϊκό Αλιβερίου. Ο Αιολικός στέφθηκε κυπελλούχος στη Λέσβο, επικρατώντας στον τελικό με 3-1 του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου από τη Λήμνο.
Στη Σάμο, η Ένωση Βαθύλου Πανσαμιακού πήρε τον τίτλο για 5η φορά στην ιστορία της. Κέρδισε στον τελικό με 3-1 τον Πυθαγόρα Κοντακέικων που ήταν ο νικητής του θεσμού τα τελευταία δύο χρόνια.
Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων θα διεξαχθούν σε Ομίλους, ειδικότερα:
Οι ομάδες που θα προκρίθηκαν  από τους αγώνες της 1ης φάσης διαχωρίζονται σε οκτώ Ομίλους με γεωγραφικά, κατά προτεραιότητα, κριτήρια για οικονομικούς λόγους ως εξής:
Κυπελλούχοι ΕΠΣ
1ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Δράμας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Ξάνθης, Σερρών.
2ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ημαθίας, Κιλκίς, Κοζάνης, Μακεδονίας, Πέλλας, Πιερίας, Φλώρινας, Χαλκιδικής.
3ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αιτ/νίας, Άρτας, Γρεβενών, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Πρέβεζας – Λευκάδας.
4ος ‘Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ευρυτανίας, Θεσσαλίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Φωκίδας.
5ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αρκαδίας, Αχαΐας, Ζακύνθου, Ηλείας, Κεφ/νίας – Ιθάκης, Λακωνίας, Μεσσηνίας.
6ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Αθηνών, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδ/νήσου, Κορινθίας, Πειραιώς.
7ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Εύβοιας, Κυκλάδων, Λέσβου, Σάμου, Χίου.
8ος Όμιλος Ε.Π.Σ.: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων.
Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.
Οι αγώνες στους Ομίλους της διοργάνωσης μέχρι τους προημιτελικούς θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση, κατά την οποία, η ομάδα που κληρώνεται πρώτη θα είναι γηπεδούχος.
Οι προημιτελικοί και οι ημιτελικοί αγώνες, που θα διεξαχθούν την 4η και 5η αγωνιστική, μεταξύ των νικητών των Ομίλων, θα γίνουν με το σύστημα μονών αγώνων αποκλεισμού, μετά από κλήρωση και σε ουδέτερα γήπεδα.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ενός αγώνα θα εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από την διάταξη του Άρθρου 20 παρ. 13 του Κ.Α.Π.
Οι αγώνες του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων, περιόδου 2017-2018 θα διεξαχθούν σε πέντε αγωνιστικές, ως ακολούθως:
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 11-04-2018
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 25-04-2018
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 09-05-2018
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 23-05-2018
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ : Τετάρτη 30-05-2018
Τελικός Αγώνας
Ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 09 Ιουνίου 2018 σε γήπεδο που θα οριστεί από την Επιτροπή.
Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα εφαρμόζεται η διαδικασία που προβλέπεται από την διάταξη του Άρθρου 20 παρ. 13 του Κ.Α.Π..
ΠΗΓΗ www.irafina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου