Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΕΝΤΙΦΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΤΟ 2-2 ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΤΟΥ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ

Δραματικό φινάλε επιφύλασσε ο αγώνας ανάμεσα στον Αετό Πικερμίου και τον Ωρωπό στη Ραφήνα, αφού το τελικό σκορ, 2-2, διαμορφώθηκε μετά από δύο πέναλτι που σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα!
Πάμε όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ο Αετός, σε ένα υποτονικό πρώτο μέρος, έχοντας την ελαφρά υπεροχή, ευτύχισε να προηγηθεί με απ ευθείας χτύπημα φάουλ του Δογάνη στο 25′, αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας, και δεν την έδιωξε πιστεύοντας ότι κατευθύνεται άουτ.
Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 51′ όμως ο Ντέρκα έδειξε σωστά αντανακλαστικά, αρχικά αποκρούοντας χτύπημα φάουλ του Δογάνη και στην συνέχεια κοντινό σουτ του Καδίτη.
Στο 58′ ο Ωρωπός έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όταν ο Αλιάι βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Τσέλια, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-1.
Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη, με αιχμή του δόρατος τους Φίλλη και Τσέλια.
Και εκεί που όλοι πίστευαν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, ο Ωρωπός κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλια, κάνοντας το 1-2 στο 95′.
Όμως ο Αετός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα, και στην ακριβώς επόμενη φάση ο Καραβατάκης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το τελικό 2-2.
Διαιτήτευσαν οι Ρεντίφης, Κουτζιακουτζίδης, Μακρής
Αετός Πικερμίου: Μεϊντάνης, Δημητρίου, Διαμαντής, Καδίτης, Μωυσίδης (77′ Άμερ), Γκιντίδης, Παναγόπουλος (54′ Ναούμ λ.τ), Φυτιλής (81′ Κονταρίνης), Καραβατάκης, Δογάνης (63′ Μαραγκουδάκης λ.τ), Μάργαρης.
Ωρωπός: Ντέρκα, Μανιώτης, Αμπάζη (71′ Κρομμύδας), Αλιάι, Βολιώτης (77′ Ζουβερέλης), Μπραχιμάι (85′ Κατερίνης), Τσέλια, Μήτρου, Φίλλης, Κανάρης, Κολοβός (46′ Κανατάς)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου