Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Η ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΤΟ ΑΜΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΕΣΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΚΙΟΥΣΗΣ

Σε μια ομορφη εκδηλωση το βραδυ τησ Τριτης η Δοξα Κορωπιου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορωπίου Κιούσης Δημήτριος, οι αντιδήμαρχοι Ντούνης Ανδρέας και Γρίβας Θεόδωρος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιαννάκος Νικόλαος ο δημοτικός σύμβουλος Λέκκας Νικόλαος, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κυρία Αθηνά Κιούση και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κος Διονύσης Κερασιώτης.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής: Τους ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για την παρουσία τους όπως επίσης και για τα καλά τους λόγια για την πορεία των ακαδημιών μας.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητές αλλά και τους γονείς τους που ήταν και εκείνοι παρόντες αλλά και τους προπονητές και το συμβούλιο της ομάδας. Τέλος να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους πέντε ποδοσφαιριστές μας που κέρδισαν τα φλουριά και πήραν από ένα υπέροχο ποδοσφαιράκι!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές πολλές επιτυχίες για τη ομαδα μασ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου