Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.ΛΟΥΚΑΣ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝΕΤΑΧΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ? ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ

                                                                         Προς: Επιτροπή Εφέσεων ΕΠΟ
                                                                                    Δ.Σ. ΕΠΣΑΝΑ           
                                                                                    Πειθαρχική Επιτροπή ΕΠΣΑΝΑ
                                                                                    ΚΕΔ ΕΠΣΑΝΑ


                                    ΔΗΛΩΣΗ-ΑΝΑΚΛΗΣΗ

Του Δημητρίου Λουκά, Προέδρου Σωματείου <<Κεραυνός Κερατέας>>



Στο από 6.10.2017 εφετήριο δικόγραφο του Κεραυνού Κερατέας κατά της υπ’ αριθμ. 1/13.10.2017 απόφασης της Πειθαρχικής ΕΠΣΑΝΑ αναγράφονται επί λέξει στη δεύτερη σελίδα: <<Επειδή η παρούσα διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ παρά την καταδίκη του Προέδρου της κ.Γιαρένη από την Επιτροπή Δεοντολογίας, εξακολουθεί να αλλοιώνει τους αγώνες και τα πρωταθλήματα μέσω της χειραγώγησης της διαιτησίας και της Πειθαρχικής Επιτροπής της που καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα έχουν διαστρέψει τους κανονισμούς εξαχρειώνοντας το άθλημα>>. Όλο το εφετείο έχει συνταχθεί από τον πληρεξούσιο δικηγόρο Γεώργιο Παναγόπουλο και υπεγράφη από τους εκπροσώπους του σωματείου χωρίς τη δέουσα προσοχή. Τα ανωτέρω είναι απολύτως ΨΕΥΔΗ-ΑΒΑΣΙΜΑ-ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ-ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ και με εκδικητικότητα προερχόμενα από τον ως άνω δικηγόρο.

Ανακαλώ λέξη προς λέξη όλα τα ανωτέρω και δηλώνω ότι τιμώ και σέβομαι απολύτως το Δ.Σ της ΕΠΣΑΝΑ και τον Πρόεδρο της, καθώς και τις ανεξάρτητες επιτροπές της.

Το εφετήριο δικόγραφο μας ουδεμία σχέση έχει με την εκδικητική μανία προφανώς άλλων εντολέων του κ. Παναγόπουλου κατά του κ.Γιαρένη, ούτε έπρεπε ο κ.  Παναγόπουλος να γράψει τέτοιες ψευδείς και αβάσιμες ανακρίβειες.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.


                                                          Με εκτίμηση,

                  Ο Πρόεδρος του Κεραυνού Κερατέας & Δήμαρχος Λαυρεωτικής


                                                        Λουκάς Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου