Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΗΚΩΣΕ ΜΑΝΙΚΙΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Κ.ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΛΑΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΤΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ν.ΜΑΚΡΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ.ΚΟΝΤΟΥΛΑΣ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστή την προκήρυξη του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 - 2018 όπου ξεκινά στις 25/10/2017, η Ένωση μας θα βρίσκεται στον 11ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Αθήνα, την Δυτική Αττική και τον Πειραιά.
Άμεσα συνήλθαν στα γραφεία της ΕΠΣΑΝΑ την Τετάρτη 29/9/2017 οι Ενωσιακοί προπονητές(παίδων και νέων) υπό τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής κ. Κοντούλα Κώστα ,τον τεχνικο διευθυντη Μ.Κατσίμπρα  τους τεχνικους Γιαννη Μαγγινα και Γιωργο Δημητρόπουλο για να καταρτίσουν το πρόγραμμα των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμες στην πρεμιέρα οι ομάδες της ενωσης .
 Έτσι λοιπόν προγραμματίστηκαν φιλικοί αγώνες για την Τρίτη 3/10/2017 στο γήπεδο Ανθούσας οι ΠΑΙΔΕΣ(2004) με αντίπαλο τονΠΑΘΙΑΚΑΚΗ και οι ΝΕΟΙ (2002) στο δημοτικό γήπεδο Αγίας Μαρίνας στην Νέα Μάκρη με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό.

 ΑΚΟΜΗ  ορίστηκαν τα παιχνίδια όπου οι Ενωσιακοί Προπονητές θα παρακολουθήσουν μέσα στο ΣΚ όπου ξεκινούν τα πρωταθλήματα υποδομής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου