Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Μ,ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΚΟ Θ.ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια της μητέρας του Θανάση Λάμπρου εξέφρασε η οικογένεια Λουκάτου προσωπικά, η Θύελλα Ραφήνας και ο στενός φίλος του Λουκάς-Μάριος Λαμπρόπουλος.
«Η οικογένεια Λουκάτου εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον στενό φίλο της Θανάση Λάμπρου», ανέφερε στην επίσημη τοποθέτησή της η οικογένεια Λουκάτου, ενώ από τη Θύελλα τόνισαν: «Τα βαθιά συλλυπητήρια από τη Θύελλα Ραφήνας στον πρόεδρο της Μαρκό, Θανάση Λάμπρου, για την απώλεια της μητέρας του».
Λουκάς-Μάριος Λαμπρόπουλος: «Θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στον Θανάση Λάμπρου. Είναι σίγουρα μια μεγάλη απώλεια για τον ίδιο και κάτι που κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει και εύχομαι κουράγιο στον ίδιο».
ΤΑ θερμα συλλυπητηρια εξεφρασε με ανακοινωση του και το Δ.Σ  του Παλληνιακου προς τον προεδρο της Μαρκο Θαναση Λάμπρου  για την απωλεια της μητερας του και του ευχεται δυναμη και κουραγιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου