Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ 2-0 ΜΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΜΑΝΔΥΛΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Άλλο ένα νικηφόρο πέρασμα από τα γήπεδα της Αθήνας και τον πολύ δυνατό κ αρκετά ενισχυμένο φέτος ΦΩΣΤΗΡΑ.
Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ στάθηκε καλά και στα δύο ημίχρονα μπαίνοντας στο παιχνίδι σαν να έκανε ξεκίνημα Πρωταθλήματος με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΑΉΤΤΗΤΟ να χάνει την 1η ευκαιρία με τον FARINOLA οταν μετά από εκτέλεση φάουλ του ΓΚΟΎΜΑ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Διπλασίασε τις ευκαιρίες με τον Κωστόπουλο που είχε προωθηθεί .
Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ είχε την 1η μεγάλη ευκαιρία στο 38' άλλα ο ΜΙΧΕΛΗΣ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα για να έρθει το επόμενο λεπτό με τον ΑΗΤΤΗΤΟ να πιέζει κ ο ΜΑΝΔΥΛΗΣ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (αυτογκόλ) κ ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ προηγήθηκε με αυτόν τον τρόπο στο σκορ 0-1.
Έτσι έληξε κ το 1ο ημίχρονο.
Στο 2ο κ πάλι η ομαδα του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ξεκίνησε δυνατά κ στο 50' ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που απο το 1ο περνούσε συχνά μπροστά έκανε το 0-2.
Στο 72' ευκαιρία με καλή εκτέλεση φάουλ για τον ΦΩΣΤΗΡΑ αλλά για μια ακόμα φορά ο ΜΙΧΕΛΗΣ είπε όχι.
Έτσι απλά ήρθε το 0-2 και στο σημερινό φιλικό παιχνίδι παίζοντας ειδικά στο 2ο ημίχρονο καταπληκτικό ποδόσφαιρο κ εισέπραξε το χειροκρότημα όλων όσων βρέθηκαν στο γήπεδο του ΦΩΣΤΗΡΑ.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους της ομάδας του ΦΩΣΤΗΡΑ για την φιλοξενία και ευχόμαστε καλή πορεία στο νέο Πρωτάθλημα
Η σύνθεση του ΑΗΤΤΗΤΟΥ
ΜΙΧΕΛΗΣ, JACKSON(63' ΣΚΑΦΙΔΑΣ), ΜΟΥΣΤΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ(64' ΒΙΔΑΛΗΣ) , ΤΣΕΠΑΣ(73' ΣΚΟΥΜΑΣ), ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗΣ(74' ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ), ΓΚΟΥΜΑΣ(85' ΜΠΟΤΣΗΣ), ΝΙΚΛΗΤΣΙΩΤΗΣ(46' ΔΟΥΚΑΚΗΣ), FARINOLA .
Κ. Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου