Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΕΑ ΜΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

H γενική συνέλευση διαπιστώνει,
δεν είχε οριστικοποιηθεί ο απολογισμός της προηγούμενης διοίκησης με κατάθεση του πρακτικού εξελεγκτική επιτροπής για την περίοδο 16-17 καθώς και ότι δεν ψηφίσθηκε η απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης η οποία εκκρεμεί μέχρι ρυθμίσεως των παρακάτω εκκρεμοτήτων:
ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ παραιτηθείσηςδιοίκησης ΠΡΩΤΕΑ περιόδου 2016-17
Δεν βρέθηκε ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ 2016 όπου πρέπει να φαίνονται οι επιχορηγήσεις και οι αντίστοιχες δαπάνες. Εάν δεν έχει γίνει κατάθεση για το 2016 αυτή θα πρέπει να γίνει εκπρόθεσμα από τη απερχόμενη Διοίκηση.
Δεν βρέθηκε ΑΠΟΔΟΣΗ και ΑΝΑΡΤΗΣΗ στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ (βάσει της αναλυτικής κατάσταση δαπανών με ημερομηνίες εντός του 2016) για την επιχορήγηση των 5000€ (30/12/16) Αυτά περιγράφονται πλήρως σε έγγραφο του Υπ. Διοικητικής Ανασυγκρότησης αριθμ. Πρωτ ΔΗΔ/Φ.40/24071.(21/07/2017).
Για αυτό ενημερώθηκε εγκαίρως, από τον Δήμο, ο γενικός αρχηγό της απερχόμενης Διοίκησης χωρίς να το αναφέρει.
Η μη απόδοση και ανάρτηση αποκλείει τον ΠΡΩΤΕΑ από κάθε μελλοντική επιχορήγηση.
Οφειλή 1040€ περίπου για το τηλέφωνο στο γήπεδο
Αποφασίζει:
Την αναστολή της απαλλαγής της απερχόμενης Διοίκησης  μέχρι ρυθμίσεως των παραπάνω.
Ότι η νέα Διοίκηση αναλαμβάνει υπό την αίρεση της οριστικής ρύθμισης των ανωτέρω το αργότερο μέχρι το χρονικό σημείο της αίτηση νέας επιχορήγησης.
Νέα εξελεγκτική επιτροπή ορίζονται οι κ.κ. Απόστολος Φραντζέσκος και Αλέξης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου