Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η ΕΠΣΑΝΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση Πρωταθλημάτων Α΄Β΄Γ΄ Κατηγορίας και Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 08/09/2017 και ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο PLAZA RESORT στην Παλαιά Φώκαια.

Υπενθυμίζουμε στα σωματεία ότι η υποβολή δηλώσεων συμμετοχής των Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Κατηγορίας καθώς και του Κυπέλλου λήγουν την Δευτέρα 04/09/2017 . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε αν είναι εφικτό οι καταθέσεις να γίνουν έως την Παρασκευή 01/09/2017.

Τα σωματεία της Α΄ κατηγορίας υποχρεούνται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας τουλάχιστον  UEFA B και θα πρέπει να προσκομίζουν τα κάτωθι δικαιολογητικά.

Τα κάτωθι δικαιολογητικά ισχύουν και για τα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας καθώς και των Υποδομών που προσλαμβάνουν προπονητές κατόχων UEFA B & UEFA C.

 

Προϋποθέσεις έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή

1) Αίτηση του σωματείου
2) Ταυτότητα προπονητή UEFA με ημερομηνία λήξης 31/12/2018 

3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες. 
4)  Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο , αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5)  Βεβαίωση μέλους σε Σύνδεσμο προπονητών

6) Παράβολο 75 Ευρώ.

7) Τα σωματεία Β΄ Γ΄ Κατηγορίας δύναται να προσλαμβάνουν προπονητή κάτοχο ταυτότητας UEFA C με την προϋπόθεση κατάθεσης υπεύθυνης δήλωσης ότι θα εγγραφεί στον κατάλογο παρακολούθησης σχολής προπονητών UEFA B την περίοδο 2017-2018 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου