Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ Ο Δ.ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ξ.ΡΟΥΣΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ Η ΕΠΣΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΕΡΣΗ Ο ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.
-Να παραταθεί η περίοδος εγγραφών ανέργων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών έως την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.
-Να συγκροτηθούν οι Διαρκείς Επιτροπές που πρβλέπονται στο Καταστατικό της ΕΠΟ ως εξής:
Οικονομικών Θεμάτων: Πρόεδρος ο κ. Λασκαράκης, μέλη οι κ. Τόκας, Σακελλάρης, Καλόγηρος, Φραντζής.
Διοργανώσεων: Πρόεδρος ο κ. Ψαρρόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Δημητρίου, μέλη οι κ. Διακοφώτης, Σιδέρης, Μπουχλαριώτης, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης.
Τεχνική: Πρόεδρος ο κ. Παπαχρήστος, αναπληρωτής ο κ. Βρακάς, μέλη οι κ. Δανιήλ, Κυρζόπουλος, Πανίδης, Τρομπούκης, Παπατζήμας.
Ποδοσφαίρου Γυναικών: Πρόεδρος ο κ. Χατζησαρόγλου, αναπληρωτής ο κ. Κατσανάκης, μέλη οι κ. Γεωργόπουλο, Χατζηπαντελής, Φεργαδιώτης, Στραβόλαιμος, Κλώντζας.
Ιατρική: Πρόεδρος  ο κ. Αντωνίου, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, μέλη οι κ. Βούρβαχης, Μολυβάς, Μουρτζίλας, Ρούσσης και η κ. Χριστοφοράτου.
Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Πρόεδρος  ο κ. Διακοφώτης, αναπληρωτής ο κ. Γιαρένης, μέλη οι κ. Πατερας, Ηλιάδης, Φρέρης, Νικόπουλος, Σοβατζής.
Ασφαλείας και Γηπέδων: Πρόεδρος ο κ. Κιουπτσίδης, αναπληρωτής ο κ. Παπασταμάτης, μέλη οι κ. Αποστόλου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Χουλιάρας, Ιγνατιάδης.
Εκπρόσωπος της ΕΠΟ στην Super League θα είναι ο κ. Αντωνίου και στην Football League ο κ. Θωμαΐδης.

Τέλος, από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής επικυρώθηκαν οι πίνακες διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, βοηθών διαιτητών 2ης και 3ης κατηγορίας, παρατηρητών 2ης και 3ης κατηγορίας.

Σημειώνεται, ότι η συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπής της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου