Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΦΗΣΕ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΜΕ 2-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ WADI DEGLA

Ο χρήστης Αήττητος Σπάτων F.C πρόσθεσε 
Αήττητος Σπάτων-Wadi Degla 1-2
Ένα πλούσιο και ενδιαφέροντα αγώνα παρακολουθήσαμε στο Καρπενήσι . Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ είχε την κυριαρχία και κρατούσε τα ηνία ελέγχοντας το παιχνίδι και προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με τον ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΗ.
Σε αυτό το σημείο να προσθέσω οτι ο διαιτητής του αγώνα φορούσε μαύρη εμφάνιση (αντίθετα με τους επόπτες που είχαν κόκκινες) με αποτέλεσμα να μπερδεύει τους παίκτες μας που νόμιζαν ότι κοντά τους είχαν συμπαίκτη κ έδιναν πάσα κ αυτό το λέω γιατί έτσι έγινε κ στην φάση του 1-1 όταν μπέρδεψε αλλη μία φορά τους παίκτες του έδωσαν πάσα την οποία άφησε κ πέρασε κάτω απο τα πόδια του κ ο ARAFAT απο το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες από τον πάγκο κ τους φιλάθλους ( περίπου 50) και ανάγκασαν το ρέφερι να βάλει κ αυτός κόκκινη εμφάνιση αλλά πλέον το κακό είχε γίνει.
Με το 1-1 έληξε το 1ο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Πάρις Κωνσταντακόπουλος άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα έτσι χρησιμοποίησε ολους τους παίκτες πού είχαν ακολουθήσει την αποστολή.
Το 2-1 για τούς Αιγύπτιους έκανε με λομπα ο MAHMOUD σε μια αντεπίθεση της ομάδας του κ βρέθηκε πισω από την άμυνα μας.
Η εμφάνιση του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ήταν αρκετά καλή κ στο τέλος δεχτήκαμε τα συγχαρητήρια των υπευθύνων της Αιγυπτιακής ομάδας που μάλιστα δήλωσαν ότι ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ήταν η ομάδα απ όλες που έδωσαν φιλικά που τους δυσκόλεψε τόσο πολύ κ δύσκολα πήραν την νίκη.
Τιμητικά σχόλια που άφησαν όλους ικανοποιημένους. Κοντά στην ομάδα και ο Νίκος Κατσιγιάννη , πρόεδρος Μάκης Ράπτης, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτρης Μητρογιαννης , ο Αντιπροεδρος , ο Γενικός Αρχηγός Μάκης Πατσιακος, ο Έφορος Φώντας Κουτρουμπας.
Μετά τον αγώνα οι παίκτες επέστρεψαν στο ξενοδοχείο ακολούθησε φαγητό κ επιστροφή στα Σπάτα. Από αύριο συνεχίζονται οι προπονήσεις και την Κυριακή ακολουθεί ο αγώνας με την Θύελλα Ραφήνας 

Κ.Α. ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου