Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.ΔΡΑΚΟΥ ΣΤΟ F.C ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Κ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Ενημερώσεις

Εχθές Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την συζήτηση του θέματος για την επιχορήγηση των σωματείων από το Δήμο Λαυρεωτικής για το έτος 2017 ο Δήμαρχος μας ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία προκειμένου να υπάρξει ένωση των ποδοσφαιρικών ομάδων του Λαυρίου και ως εκ τούτου να επιχορηγηθούν. 
Συγκεκριμένα μας κάλεσε σε συνάντηση την Τετάρτη 21 Ιουνίου προκειμένου να συζητήσουμε το θέμα. Ο Ολυμπιακός Λαυρίου φυσικά και θα συμμετάσχει και σε αυτή την προσπάθεια προκειμένου να  να συνταχθεί ένα βιώσιμο σχέδιο ένωσης των ομάδων και να παρουσιαστεί στα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Επομένως η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, ύστερα από τις ανωτέρω εξελίξεις θα γίνει την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 και ώρα 18.30 και σε περίπτωση μη απαρτίας την ίδια ημέρα στις 19.30 στο γήπεδο Γεώργιος Ραφιάς με θέματα:
1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού 2016-2017
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού 2016-2017
3. Έγκριση Προϋπολογισμού 2017-2018
4. Συζήτηση για το μέλλον του σωματείου.
Κάνουμε σαφές ότι για οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει έως την Γενική Συνέλευση θα ενημερώσουμε άμεσα τα μέλη μας τα οποία και θα λάβουν, αν προκύψουν προτάσεις, τις τελικές αποφάσεις.
Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση προς τα μέλη μας μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής την Τετάρτη 21/6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου