Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΜ Η ΑΥΛΩΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΕΡΗ Κ.ΤΣΕΒΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΕΒΑ ?

Λιγο πριν τα μεσάνυχτα "έσκασε" η βόμβα  του Καλοκαιριου ,φέτος  η ομάδα του Αυλώνα ανέβασε πολυ υψηλά τον πήχη των προσδοκιών των φιλάθλων του Αυλωνα.
Ενας απο τους πιο εμπειρους επιθετικούς της Ανατολικης Αττικης , ο  30χρονος Κωστας Τσεβας συμφώνησε με  την ομαδα του Αυλώνα  και θα αποτελέσει τον βασικό επιθετικό οπλο της ομάδας .Ενας δεινός σκορερ ενα  "οπλοπολυβόλο" των ερασιτεχνικων κατηγόριων  φετος  ξαναερχετε σε ομαδα του Δημου μας (ειχε ενα επιτυχημένο πέρασμα το 2010 ειχε αναδειχθεί κυπελλούχος Επσανα με τον Πας Ωρωπο) .

Μετα την μεγαλη  μεταγραφή ποιότητας του έμπειρου  Ντεντεους  ,η ομαδα του Αυλωνα "τιναζει" την μπανκα των μεταγραφών και συμφώνησε με τον έμπειρο επιθετικό που αποτελούσε το "μηλο της έριδος" για πολλες ομαδες Α και Β Επσανα.
Το βιογραφικό του μιλαει απο μόνο του ξεκίνησε στις υποδομες της ΑΕΚ υπήρξε παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΚ (1995-2004), της ΠΑΕ Απόλλων Αθηνών (2004-2005), της ΑΕΚ Ερμιονίδας (2005-2006), της ΠΑΕ Ηλιούπολης (2006-2007), του Αήττητου Σπάτων (2007-2009), του Ωρωπού (2009-2010) στην οποια ηταν Κυπελουχος, του Α.Ο. Σταμάτας (2010-2014) στην οποια κερδισε την ανοδο. Τα τελευταία χρόνια έπαιξε με επιτυχία στον Άγιο Στέφανο και πέρσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Ανοιξη στην Β Επσανα.

Σε τηλεφωνική συνομιλια που ειχαμε με παραγοντα του Αυλωνα ειναι οτι οι μεταγραφικές κινησεις δεν σταματάνε εδω και θα υπάρξουν ακόμα δυο καλές μεταγραφικές κινήσεις εμπείρων παικτων, που θα πλαισιώσουν την ομαδα του Αυλωνα, και σιγουρα ο στοχος ειναι η άνοδος στην Β Επσανα.

ΠΗΓΗ www.oroposports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου