Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Γ.ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Γ.Σ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ.ΑΘ ΜΑΡΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ


4 ώρες · 
Με την ευκαιρία της ΓΣ της ΕΠΣΑΝΑ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κο Μαρτίνο γιά την χορηγία του της ενοικίασης και εξοπλισμού των γραφείων της ένωσης γιά να μπορεί ο πρόεδρος να δέχεται τους φίλους του. Την επιβάρυνση της ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ θα την έχει η ένωση (λεφτά υπάρχουν από χορηγούς). Θα περίμενα από τον Κο Μαρτίνο χορηγία γιά αγορά γραφείων και όχι ενοικίασης. Στην ΓΣ έγιναν παρανομίες και παρατυπίες όπως ενώ είχε σταλεί η πρόσκληση με τα θέματα έφερε ως θέμα την απόλυση της υπαλλήλου Κας Σοφίας με απόφαση του ΔΣ που ελήφθη την Τρίτη 13-6-17 . Ψήφισε ο Κος Κορμανιώτης χωρίς να έχει δικαίωμα ψήφου λόγω χρεών προς την ένωση(μέλος του ΔΣ της ένωσης με ανύπαρκτη ομάδα). Στην πρώτη σοβαρή ψηφοφορία από τα 58 μέλη της ένωσης ο ΤΙΠΟΤΑΣ πήρε 26 έγκυρα που σημαίνει ότι 32 σωματεία του γύρισαν την πλάτη αφού κατάλαβαν την εμπάθεια και νοσηρότητα που οδηγεί τις πράξεις αυτού του επικίνδυνου ανθρώπου. Δυστυχώς ο Γιαρένης δεν έχει καταλάβει ότι κάποιοι τον έκαναν πρόεδρο και συνεχίζει να συμπεριφέρεται όπως όταν είχε το αισχρό εκείνο σάιτ που λασπολογούμε εναντίον όλων ( εμένα τον Βελτανιώτη τον Μπέτση τις υπαλλήλους κ.α.). Έρχονται τα δικαστήρια και θα μάθουν όλοι το προϊόν του.


Kontoulas Kostas Η Γ.Σ. έγινε χθες κ. Παπαμακαριε ας ήσασταν εκεί να τα λέγατε και μην μας πείτε ότι δεν θα είχατε το δικαίωμα λόγου γιατί όλοι που ήταν εκεί χθες και ήθελαν να μιλήσουν μίλησαν. Ως μέλος το Δ.Σ. σας λέω ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας με τον πρόεδρο, αφήστε μας να δουλέψουμε. Βαρεθήκαμε τους τσάμπα μάγκες. Καλό καλοκαίρι!!!!
Υ.Γ. : Κανείς επίσης θέλω να σας πω ότι δεν ασχολήθηκε με τις δήθεν " καταγγελειες" που ανεβάζετε όλο τον χειμώνα.
George Papamakarios Σε λόγο θα δείτε τις δήθεν
George Papamakarios Έτυχε να είμαι από τον Βοτανικό τώρα γιά τα υπόλοιπα εδώ είμαι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου