Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑΝΝΗ ΝΑΚΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΑΦΗ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΟΤΟ " ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΟΝΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ"

Είμαστε εκεί για να εξυπηρετούμε τα σωματεία
Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης , θεσμικά σαν Γενικός Γραμματέας, θλίβομαι από την συμπεριφορά κάποιων παραγόντων, που ασχολούνται με την Ένωση , μόνο για την δική τους προβολή , με φαμφαρονισμούς , με μεγάλα λόγια και ανέξοδη πολιτική.
Ποιος σας είπε Κε Χρυσάφη , υπερασπιστή των αδυνάτων, ότι δεν κάτσαμε στο τραπέζι με τις υπαλλήλους ?? Πριν φτάσουμε στην απόφαση της καταγγελίας σύμβασης , εγώ προσωπικά 3 φορές (η μια φορά μάλιστα παρουσία του Αντιπροέδρου Κου Κοντούλα).  Η απάντηση τους ήταν όπως το υπόμνημα που διάβασε ο Πρόεδρος. Σε προκαλώ και σε παρακαλώ Κύριε Χρυσάφη να βγάλεις τις ‘’κασέτες’’ που μου είπες χθες ότι έχεις από τις παραπάνω συζητήσεις με τις υπαλλήλους  (περί εμπάθειας) ,όπως επίσης να μας φέρεις και 12ετής συμβάσεις που μας είπες από το προσωπικό που απασχολείς.
Που είσαστε χθες Κε Παπαμακάριε , που το μόνο που ασχολείστε είναι να βρίζεται τον Πρόεδρο ?? Τόσο ζήλια για τα καινούργια γραφεία?? Η πρόοδος και η ομορφιά της Ένωσης δεν σας  ενδιαφέρει?? Προτιμάτε οι παράγοντες να περιμένουν στην βροχή ή στον ήλιο?? Κρυβόσαστε πίσω από κείμενα , γιατί δεν ήρθατε χθές?? Τα καινούργια γραφεία δεν είναι για τους φίλους του Προέδρου όπως λέτε ,αλλά, για όλα τα σωματεία, για εκπαιδεύσεις παιδιών, για σεμινάρια παραγόντων , και πολλά άλλα. Αν έχετε προσωπικά με τον Πρόεδρο , δεν μας ενδιαφέρουν. Λύστε τα, μην τα διαφημίζετε δεν μας ενδιαφέρουν πείτε τίποτα άλλο...Πάντως φέτος όποτε πήγατε σε δικαστήριο ‘’απογοητευτήκατε’’…… Τέλος πάντων ελάτε στην επόμενη Γ.Σ. , θα είναι χαρά μας , να μετρήσετε από κοντά τα κουκιά.
Κε Μαγουλά ήταν προς τιμή σας που παρευρεθήκατε  στην Γενική Συνέλευση (αντίθετα από άλλους). Ηταν αντρίκια κίνηση , αν και δώσατε σε όλους την εντύπωση ότι ήταν λάθος απόφαση, μια τέτοια στραγγαλιστική σύμβαση 12ετίας που υπογράψατε.
Κύριε Φλαμπούρη όλο εντυπώσεις (καλοπροαίρετα όμως). Ασχοληθήκατε και αναφέρατε νούμερα.  Εσείς??  Τι να σας εξηγήσω ?? Το ένα που είπατε ήταν ‘’έξοδα παρατηρητών μη καταβληθέντα από τα σωματεία’’ ποσό 5000 ευρώ περίπου. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι παρατηρητές διαιτησίας. Δεν το γνωρίζατε?? Παρ όλα αυτά αυτό το έξοδο φέτος (2017-2018) δεν θα υπάρχει γιατί με απόφαση του ΔΣ μας, θα το πληρώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών. Το άλλο κονδύλι που αναφέρατε , super market, συναγερμός , νερά γραφείου , κλπ κλπ . Αυτό σας μάρανε?? Καλοπροαίρετα όμως…..
Επίσης διευκρινίζω ότι όλα τα έξοδα μετακινήσεων μας , όλων μας στο ΔΣ , είτε για Θεσσαλονίκη…. όπως κάποιοι γράφουν (βλέπε Κοτσώνης –για γέλια) , είτε για εκτός έδρας μικτών ομάδων , είτε για τις κοπέλες του τελικού κυπέλου (όλοι όμως τις κοιτάγανε) , γίνονται εξ ολοκλήρου από την τσέπη μας.  Αυτό γιατί δεν το βρήκατε Κε Φλαμπούρη??
Η διοίκηση Γιαρένη ήρθε για να διοικήσει την Ένωση. Ο Πρόεδρος , Δημήτρης Γιαρένης διοικεί την Ένωση. Ο καθένας μας ,από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ασχολείται ΣΟΒΑΡΑ με την δουλειά του. Έχουμε αποφάσεις σε δύσκολα θέματα, κατόπιν σοβαρών διαβουλεύσεων 11-0. Δεν ασχολούμαστε για να βγάλουμε ο ένας τα μάτια του άλλου όπως γινόταν παλαιότερα.
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ.
ΝΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου