Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΝΩ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Με τον επιχειρηματία Νίκο Αξιώτη επικεφαλης θα συνεχίσει από εδώ και το εξής ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου.Ο νέος πλέον πρόεδρος πλαισιωμένος με ανθρώπους της Δόξας Άνοιξης θα οργανώσει και θα σχεδιάσει το μέλλον της ομάδος με μοναδικό στόχο την διάκριση.
Ο κ.Αξιώτης πρέπει να υπογραμμισουμε  πάντως πως μόνο τυχαίος δεν είναι καθώς επί σειρά ετών πρόσφερε στα διοικητικά της ομάδος και τώρα κουβαλώντας αρκετή εμπειρία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες.
 Το νέο Δ.Σ  του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νίκος Αξιώτης
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Άγγελος Γιόκαρης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Λάμψιας
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιώργος Αγγελίδης
ΤΑΜΙΑΣ: Λέτα Ζωτοπούλου
ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Φώτης Νικολόπουλος
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ: Άγγελος Κοσκινιώτης
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ματθαίος Ντούλος
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Κοσμάς Λεπατατζής
Οι πρωτες κινησεις που εκανε η διοικηση ηταν η ανανεωση των συμβολαιων Ζιουρουδη Ντιοκοραρι Οικονομοπουλου Κατσερη ενώ ερχονται και οι μεταγραφες
Σ ότι  αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στον πάγκο του Ολυμπιακού θα κάτσει για άλλη μια χρονιά ο Νίκος Κόκκινος με τον βασικό κορμο της ομάδος να παραμένει και την νέα χρονιά.
Ακόμη πρέπει να σημειωσουμε  πως ο Νίκος Πετρίτσης αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής και «έρχεται» από την συνεργαζόμενη ομάδα της Δόξας Άνοιξης στην οποία έβαλε πολύ δυνατές βάσεις στις ακαδημίες.
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου