Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΒΑΣΙΑΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠ

MΑΛΙΣΤΑ σε δηλωσεις του ο Γιαννης Γκαβασιαδης ευχαριστησε την διοικηση του Ολυμπιακου Λαυριου και μεταξυ των αλλων ειπε 
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρώην συμπαίκτες μου, καθώς διανύσαμε μια όμορφη και παράλληλα δύσκολη χρονιά. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και αυτό έβγαινε στο γήπεδο. Ο ατομικός μου τίτλος ως πρώτος σκόρερ οφείλεται στην ομαδική μας δουλειά και θα ήταν άδικο να μην πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά. 
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τον στόχο της ανόδου που είχαμε θέσει από την αρχή, με τον χαμό του Μιχάλη Τσίκλου να μας απομακρύνει περισσότερο από αυτόν. Το παλέψαμε μέχρι και το τέλος, αλλά τα Σπάτα διέθεταν μεγαλύτερη σταθερότητα και διάρκεια από εμάς, με αποτέλεσμα να προβιβαστούν εκείνοι στην Γ' Εθνική κατηγορία. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή πορεία και στην Γ' Εθνική. Ευχομαι, ακόμα, ο Ολυμπιακός Λαυρίου να βρει τον δρόμο του και να πρωταγωνιστεί στην Α' ΕΠΣΑΝΑ, γιατί είναι κρίμα για ένα τόσο ιστορικό σωματείο να μην βρίσκεται ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου