Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ


Γραμμένος (Μακεδονία): “Η ΕΠΣ Μακεδονίας θεωρεί πως με τις τροποποιήσεις που ήρθαν σήμερα και τηρούν έστω τις μίνιμουμ προδιαγραφές που τίθενται από τις δύο συνομοσπονδίες. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο ευέλικτο, πιο λειτουργικό. Επιβάλλεται να ψηφιστεί το καταστατικό και να περάσουν οι διατάξεις. Ήρθαν να συμπληρώσουν τεχνικά κενά έτσι ώστε να ξεπεραστεί ο σκόπελος και να επιστρέψει μετά από μια δημοκρατική διαδικασία. Τασσόμαστε υπέρ της ψήφισης όλων των διατάξεων. Μια τελευταία τροποποίηση από μέρους μας. Στο παράρτημα Γ και άρθρο 9 παρ. 2 περίπτωση β, στα 11 μέλη προτείνονται να υπάρχει στήριξη από 3 ΕΠΣ. Σίγουρα είναι στη σωστή κατεύθυνση, όμως προτείνουμε αντί για 3 στηρίξεις-υποδείξεις να πάμε στη 1. Είναι η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω. Συμφωνούμε και στις σημερινές αλλαγές που ήρθαν”.

Τζωρτζογλου (Ηράκλειο): "Μπαίνουμε σε μια διαδικασία, να δώσουμε περισσότερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εμείς που έχουμε καταντήσει να είμαστε υποχείρια των ΠΑΕ, είμαστε όμηροι στις ΠΑΕ. για να μην είμαστε προτείνω άρθρο 66, λέει από 1-5% από μεταγραφές από τζίρο θα πηγαίνει στις ΕΠΣ, τότε ο κ.Πιλάβιος από 3% το έκανε 1%, να αλλάξει και να γίνει τουλάχιστον 3%. Συμφωνώ με την αλλαγή που πρότεινε ο κ. Γραμμένος. Πριν από 7 χρόνια είχα καταθέσει πρόταση πως θα αυξήσουμε έσοδα".

Καραβασίλης (Έβρος): “Με τις τροποποιήσεις το μόνο που διαφωνώ είναι αυτό που είπε και ο κ. Γραμμένος. Επισημαίνω κάτι άλλο. Πρέπει να τεθεί οικονομικό θέμα και να μπει στη διάταξη για διανομή εσόδων από ΕΠΟ προς ΕΠΣ. Πρέπει να γίνει διότι αλλιώς θα… κλείσει το μαγαζί”.

Μαυροκουκουλάκης (Παναθηναϊκός): “Πρέπει να γίνει σωστή δουλειά, να υπάρχει δίκαιη καταγραφή των διατάξεων, από πλευράς επαγγελματικού, άρθρο 52, έχουμε επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου όπου δρα συμβουλευτικά για θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου