Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΨΑΧΝΕΙ Η ΜΑΧΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ " ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ " ΤΟNΙΖΕΤΑΙ

Με ανακοίνωσή της, η Μάχη Μαραθώνα ζητά την μεγάλη παρουσία όλων, καθώς το μέλλον της ομάδας «κινδυνεύει ανησυχητικά», οπώς αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Ολοκληρώθηκε η Γ. Συνέλευση του σωματείου, ως προς τα δύο από τα τρία θέματα, αφού εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της διοίκησης που έληξε η θητεία της, από τα 25 περίπου παρόντα ενήμερα τακτικά μέλη που τίμησαν το σωματείο με την παρουσία τους. Στο τρίτο και κυριότερο θέμα -εκλογές- που θα καθορίσουν την τύχη της ομάδας την επόμενη διετία, σύμφωνα με το καταστατικό, δεν βρέθηκε λύση, με αποτέλεσμα να δοθεί παράταση ως προς το θέμα των εκλογών με νέα Γ.Σ. την ερχόμενη Κυριακή 4-6-2017 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19:00.
Παρακαλούνται όλα τα ενήμερα και μη, μέλη του σωματείου, να είναι παρόντα, διότι κινδυνεύει ανησυχητικά η πορεία του σωματείου, εάν δεν υπάρχει διοικητικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Δήμου Μαραθώνα Κο Αιμίλιο Ρείσογλου για την παραχώρηση της αίθουσας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου