Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο ΘΗΣΕΑΣ ΕΒΑΛΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΑΦΙΔΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ..ΘΑΥΜΑ

ο θησεας εκανε το καθηκον του ,σαρωσε με 5-0 τον ελλιπη Αφιδναικο και περιμενει τι θα απογινει στις δυο αγωνιστικες που θα κρινουν ποια ομαδα θα ακολουθησει Ανοιξη και Παθιακακη στην Α κατηγορια Για κερδισει ο Θησεας την προνομιουχο θεση πρεπει να γινουν ..θαυματα 
Στο ματς με τον Αφιδναικο ολα εγιναν στο Β μερος και μαλιστα απο  το πρώτο λεπτό, με τον Θησέα να κάνει ότι θέλει τον Αφιδναϊκό, που δεν είχε επιλογές και ανγκάστηκε να αγωνιστει με 12 παίκτες. Στο 46′ ο Γεωργάτος άνοιξε το σκορ, απελευθερώνοντας, με αυτό τον τρόπο την ομάδα του και κάνοντας δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Στο 52′ ο Μαγκουτζοχατζάκης διαμόρφωσε το 2-0, για να έρθει στο 60′ ο Γεωργάτος και να κάνει το 3-0. Στο 70′ ήταν η σειρά του Τσέλιου να χρηστεί σκόρερ και να εκτοξεύσει τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 75′ μπηκε… το κερασάκι στην Τούρτα για την ομάδα του Βλάση Χατζηαναστασίου, καθώς ο Γεωργάτος με το τρίτο του προσωπικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 5-0 και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ενα ονειρεμένο απόγευμα για την ομάδα του.
Τσέλιος και Οικονόμου ξεχώρισαν για τους γηπεδούχους. Σε «δαιμονιώδη» κατάσταση ο Γεωργάτος που βρήκε τα δίχτυα 3 φορες!
Διαιτητές: Μανιώτης, Δουλγεράκης, Καραθανάσης ειχαν ευκολο εργο
ΑΓΣΑ ΘΗΣ. ΕΘΝ. ΜΑΚΡΗΣ: Τσούκας, Μιναδάκης, Μαγγίνας (55′ Ζιάγκος), Τασσόπουλος, Τσέλιος, Νικολέας, Μαγκουτζοχατζάκης (70′ Κωνσταντόπουλος Γιαννης), Νικηφοράκης, Δημητρίου (65′ Κωνσταντόπουλος Άγγελος), Γεωργάτος, Οικονόμου.
ΑΦΙΔΝΑΙΚΟΣ: Μορφονιός, Ζουβερέλης Δημ. (75 Κουτσούκος), Κρίστι Γκιόλα, Νικηφοράκης, μπαρούτης, Νιχάς, Κλίσι, Ζουβερέλης Μαρίνος, Τσαλιδης, Μίχας, Έσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου