Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ 4-0 ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η ΟΜΑΔΑ του Παθιακακη ειναι ενα βημα πριν απο την ανοδο και το επιβεβαιωσε και με το εντυπωσιακο 4-0 που πετυχε επι του Διονυσου 
Ο Παθιακάκης, μάλιστα, προηγήθηκε νωρίς-νωρίς, όταν στο 12' ο Ρόμπολας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ζακόπουλος άθελα του με αυτογκόλ από κοντά πέτυχε το 1-0. Με την συμπλήρωση μισής ώρα αγώνα ήλθε και το δεύτερο τέρμα... Δημιουργός και πάλι ήταν ο Ρόμπολας, που αυτή την φορά με κάθετη πάσα βρήκε τον Ιορδανίδη και ο έμπειρος φορ με άψογο τελείωμα έγραψε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου. 
Ο Παθιακάκης, αφού είχε χάσει και εκείνος τρεις-τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες, πέτυχε τρίτο γκολ στο 60': Ήταν ακόμα μια στημένη μπάλα με εκτέλεση κόρνερ του Ρόμπολα, με τον Κωστή να σουτάρει για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα ήλθε στο 85' με τον νεαρό Γερογιάννη να σκοράρει με κεφαλιά, από την τρίτη ασίστ στο ματς του εκ των κορυφαίων Ρόμπολα!
***Διακριθέντες για τον Παθιακάκη οι Αρβανιτάκης, Ασημακης, Τάσιουδης και Ρόμπολας ***Ο Γιάννης Παπασταματίου χρησιμοποίησε επίσης τους Φωτίκα – Γερογιάννη που έχουν γεννημενοι  το 2000 με τον δεύτερο να σκοράρει κι όλας, ενώ έπαιξε και ο Αναστόπουλος (ετών 16) με καλή παρουσια 
Διαιτητές: Πανούτσος, Γουρνιάς, Κάλλης  ηταν πολυ καλοι 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Κάτζος, Κωστής, Τσίγκος, Τασιούδης, Αθανασόπουλος (82' Γερογιάννης), Ρόμπολας, Ιορδανίδης (75' Φωτίκας), Γιώτης, Αρβανιτάκης (78' Αναστασόπουλος).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Πολεμίτης, Δήμτσας, Πάλιουρας, Ζακόπουλος, Κώνστας, Ευαγγέλου, Σκαφίδας, Ελευθερίου, Ντόρης, Αγαπητός, Μαυροκεφαλίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Αναστασίου, Αλεξανδρής, Καμπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου