Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ Η ΜΙΚΤΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΗΣ ΑΧΑΙΑΣ ΣΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ Ι.ΝΑΚΑΣ "ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΥΜΕ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ"

Πανετοιμη είναι η  ομάδα ΝΕΩΝ της Ανατολικής Αττικής για να αντιμετωπίσει την Αχαΐα, σε ματς (νοκ-άουτ) που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (1/3) στις 14.00 στο Δημοτικό γήπεδο Ζευγολατιού. Στα πλαισαι της προημιτελικης φασης του πρωταθληματος προεπιλογης εθνικων ομαδων
Η Μικτή ομάδα Νέων της ΕΠΣΑΝΑ στην οποία κόουτς είναι ο Γιάννης Μαγγίνας, άμεσος συνεργάτης ο Γιώργος Φαράκος και Τεχν. Διευθυντής ο Μιχάλης Κατσίμπρας, δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και πάει ετοιμοπόλεμη στην μάχη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά. Η προετοιμασία μάλιστα ολοκληρώθηκε σημερα ενώ η αναχώρηση για το Ζευγολατιό θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 1 Μαρτίου στις 9.30.

Στους άλλους προημιτελικούς, η ΕΠΣ Λέσβου αντιμετωπίζει την ΕΠΣ Ηρακλείου, η ΕΠΣ Σερρών της ΕΠΣ Κοζάνης και η ΕΠΣ Καρδίτσας την ΕΠΣ Άρτας. Όλα τα παιχνίδια της 8άδας θα γίνουν την Τετάρτη (1/3), ενώ στα ημιτελικά η ΑνατολικήΑττική -εάν περάσει την Αχαΐα- θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σέρρες – Κοζάνη. Ο τελικός θα διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ στις 22 Απριλίου.
ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ . NAKAΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 
" ANTIMETΩΠIZOYME  MIA ΠAPAΔOΣIAKA KAΛH OMAΔA ΣTO ΠPΩTAΘΛHMA TΩN MIKTΩN OMAΔΩN KAI MIA IΣTOPIKH ENΩΣH THN ENΩΣH THΣ AXAIAΣ. .AIΣIOΔOΞOYME ΓIA ENA ΘETIKO AΠOTEΛEΣMA ΠAPOΛH THN ΔYΣKOΛIA KAI TIΣ IΔIOMOPΦIEΣ TOY AΓΩNA ,EXΩ EMΠIΣTOΣYNH ΣTA ΠAIΔIA KAI ΣTO.ΠPOΠONHTIKΟ EΠITEΛEIO ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου