Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ .ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ

Kατά τη σημερινή (1/2) της συνεδρίαση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε τα σχέδια τροποποίησης των κανονισμών, μετά από συνεργασία με τον εκπρόσωπο της UEFA κ. Ρηγόπουλο και αποφάσισε δημιουργία επιτροπής νομικών με στόχο τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού.
Αναλυτικά οι αποφάσεις: 

1. Εγκρίθηκαν τα σχέδια τροποποίησης των κανονισμών, όπως προέκυψαν μετά τη συνεργασία με τον εκπρόσωπο της UEFA κ. Ρηγόπουλο. Προκαταρκτικά σχέδια εστάλησαν ήδη στην FIFA και στην UEFA για σχολιασμό και παρατηρήσεις.
Η Π.Δ.Ε. αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής νομικών για την έναρξη της επεξεργασίας και του εκσυγχρονισμού του καταστατικού.

2. Εγκρίθηκε, κατόπιν θετικής εισήγησης της νομικής υπηρεσίας, το αίτημα της ΑΕ Ποντίων, η οποία παραιτήθηκε της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, για ειδική μετεγγραφική περίοδο 30 ημερών για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της που μένουν ελεύθεροι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου