Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ ΣΑΡΩΣΕ ΜΕ 6-1 ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΣΑΝ.. ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

ΕΝΑΣ φοβεροσ συ δυναμη και αποτελεσματικοτα Παμπαιανικος διέλυσε με το εντυπωσιακό 6-1 τον Αετό Πικερμίου  και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή. Οι Παιανιώτες μπήκαν γερά στον αγωνιστικό χώρο και παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο.
Για τον Παμπαιανικό δεν υστέρησε κανείς, ενώ παίκτης-αποκάλυψη ήταν ο 16χρονος Φράγκου (γενν. 2000), ο οποίος αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ-χαφ και τα πήγε εξαιρετικά, βγάζοντας όλο το 90λεπτο. Στο καθαρα αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 20' με τον Μυρτάι ο οποίος αξιοποίησε την φανταστική μπαλιά του Γκόμπλια, ενώ στο 35' από ωραίο συνδυασμό και πλασέ του Τσιγάρα ήλθε το 2-0. Σε εκεινο το σημείο ο Αετός Πικερμίου έβγαλε αντίδραση, είχε δύο καλές στιγμές με τον Ιωάννου, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για να... ξαναμπεί στο ματς.
Στην επανάληψη ο Παμπαιανικός έκρυψε την μπάλα και πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ. Το 3-0 έγινε στο 55' με κεφαλιά του Πίττα, ο Τσιγάρας στο 57' με γυριστό σουτ έκανε το 4-0, ενώ το 5-0 πέτυχε ο Κατσικώστας στο 70' από ασίστ του Τσιγάρα. Στο 78' ο Αετός Πικερμίου μείωσε, αλλά στο 85' ο Παμπαιανικός έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με πλασέ του Λαγού, από κάθετη πάσα του Πίττα.
Διαιτητές: Μπερέτας, Σόφιας, Αλεξοπούλου πηγαν μια χαρα αφιου ειχαν ευκολο εργο 
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Πίττας, Παπασωτηρίου (70' Κατσικώστας), Γκόμπλιας (75' Μπρέγιαννης), Λαγός, Δούβος (60' Δημήτρουλας), Φράγκου, Τσιγάρας, Μυρτάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου