Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ME BΟΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΗΜΠΑ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΝΤΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ


Η 17η αγωνιστική βρίσκει και πάλι τον ΑΗΤΤΗΤΟ μόνο πρώτο και με την διαφορά τον 5 βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Λαυρίου.
Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση κατάφερε να κάμψη την μαχητική ομάδα του Παλληνιακού με δυνατό σουτ βολέ του Αλημπά που άφησε άναυδο τον άριστο μέχρι αυτή την ώρα τερματοφύλακα της ομάδας του Παλληνιακού που με τις σωτήριες επεμβάσεις του κρατούσε το 0-0 μέχρι το 72΄.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή , στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ προσπαθούσε να βρει τα πατήματα του χωρίς να καταφέρει κάτι το ουσιώδες παρά μόνο μια ευκαιρία με τον Αλημπά στο 5΄ που μετά από συνδιασμό των συμπαικτών του έγινε κάτοχος της μπάλας λίγο έξω από την γραμμή της μεγάλης περιοχής και το δυνατό του σουτ κατάφερε να εξουδετερώσει ο Αραχωβίτης. Την συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Παλληνιακός και έκανε 2 μεγάλες ευκαιρίες με τους Βλάχο κ Κοβάνη στο 22΄ κ 25΄ αντίστοιχα αλλά έπεσαν πάνω σε έναν μεγάλο τερματοφύλακα τον Κύρκο που κατέβασε και στις δύο περιπτώσεις τα ρολά.
Στο 33΄ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Κοσμάς όταν ο κος Ζαχαρόπουλος ακύρωσε το γκολ και έδωσε κίτρινη στον παίκτη της ομάδας μας γιατί είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και σωστά ακυρώθηκε, αυτή ήταν κ η πιο ουσιώδης φάση του α΄ ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Πάρης Κωνσταντακόπουλος έκανε δυο αλλαγές με τον Σκαφίδα να πέρνει την θέση του Βιδάλη και τον Σκούμα στην θέση του Κοσμά, 2 αλλαγές που ήταν και οι κινήσεις ματ του προπονητή του ΑΗΤΤΗΤΟΥ που άλλαξε την μορφή του αγώνα κάνοντας πιο επιθετικό και πιο επικίνδυνο με έναν Σκούμα να αλλάζει συνεχώς θέσεις και να αναστατώνει τους αμυντικούς του Παλληνιακού που κατά γενική ομολογία έκαναν φοβερό παιχνίδι με του ΑΛ ΓΚΑΜΑΛ κ ΧΑΡΙΣΗ να είναι οι καλύτεροι του αγώνα απο την πλευρα του Παλληνιακού και τον Καλούδη να σώζει πάνω στην γραμμή την ομάδα του στο 47΄.
Στο 72΄ έγινε το 1-0 με εκείνο του φοβερό σουτ βολέ του ΑΛΗΜΠΑ αρκετά 'εξω από την μεγάλη περιοχή κ την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι του αραχωβίτη.
Δύο ακόμα μεγάλες απόκρουσεις του Αραχωβίτη στο 82΄ κ 87΄ σε σουτ μέσα από την περιοχή του Σκούμα ( ο Αραχωβίτης 'έπαιξε τραυματίας απο την φάση του γκολ όταν στην προσπάθεια να γλυτώσει το γκολ έπεσε πάνω στο κάθετο αριστερό δοκάρι της εστίας του).. Άλλη μια ευκαιρία στο 90΄ είχε ο Αήττητος με τον Σκαφίδα όταν σε δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Κατσιγιάνης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την σημερινή νίκη
Διαιτητής του αγώνα ο κος Ζαχαρόπουλος με βοηθούς τον κο Λάμπρου και την κα Γκόντα Κατερίνα.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ
ΚΥΡΚΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΤΣΕΠΑΣ, ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ(45΄ ΣΚΑΦΙΔΑΣ), ΑΛΗΜΠΑΣ, ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ, ΚΟΣΜΑΣ(45΄ΣΚΟΥΜΑΣ), ΛΥΓΚΟΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΣΕΙΤΙ(83΄ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ)
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
ΑΡΑΧΩΒΙΤΗΣ, ΚΑΣΤΗΣ(76΄ ΚΑΜΑΡΑΣ), ΒΛΑΧΟΣ, ΕΛ ΓΚΑ ΜΑΛ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΔΑΡΑΜΟΥΣΚΑΣ, ΧΑΡΙΣΗΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ(57΄ ΚΟΥΣΗΣ), ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΥΡΓΙΩΤΗΣ(80΄ ΜΑΡΓΕΤΗΣ), ΚΟΒΑΝΗΣ.
Κ.Α.ΒΑΜΒΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου