Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΑΠ ΟΛΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΑΤ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ Β ,ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ Δ.ΓΙΑΡΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Σ.ΛΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑ

Σε μια καθαρά ποδοσφαιρική βραδιά, χθες Κυριακή, ο Σύνδεσμος Προπονητών Ανατολικής Αττικής έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Λυκείου Ραφήνας.
Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πέτρος Τσιγκούλης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για το έργο του Συνδέσμου για την χρονιά που πέρασε, αναφέρθηκε στις δράσεις που σχεδιάζει το ΔΣ του Συλλόγου, όπως οι αγώνες που θα διοργανωθούν για να τιμηθούν αποθανόντες παράγοντες που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής και ο σχεδιασμός επιμορφωτικού ταξιδιού για τα μέλη του Συνδέσμου. Επίσης ευχαρίστησε την ΕΠΣΑΝΑ και τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Γιαρένη για τις κάρτες ελευθέρας εισόδου για τους προπονητές του Συνδέσμου, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.
Στην συνέχεια ακολούθησε επιμορφωτικό σεμινάριο, με προβολή βίντεο, για την Διαιτησία και τους νέους κανονισμούς που ισχύουν από τον Πέτρο Κόνιαρη, στον οποίο, μετά το τέλος του σεμιναρίου απένειμε βραβείο ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης.
Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις στους:
Ευάγγελο Γιαννακουδάκη, το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης,
Τάκη Μακροδημήτρη, το βραβείο απένειμε ο Αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Κοκκόλης
Γιώργο Παθιακάκη και Γιάννη Παπασταματίου
Δημήτρη Παρίση την απονομη εκανε ο ταμιας Ξ Ρούσσης 
Θαλή Τσιριμώκο, το βραβείο απένειμε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Ντάφλος
ΠΗΓΗ www,irafina.gr  Eκει μπορειτε να δειτε πλουσιο φωτορεπορταζ καθωσ και βιντεο με την αναλυση των κανονισμων διαιτησιας που εκανε ο αρχιδιαιτητης Πετρος Κονιαρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου