Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΜΕ ΜΠΟΝΤΖΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ 4-0

ΣΤΗΝ πρωτη παρουσια στο παγκο του Αστερα Βαρης ο  Πέτρος Μπόντζος ευτυχησε ν α δει την νεα του ομαδα να κανει  την  καλύτερη φετινή της  εμφάνιση, αφου σαρωσε την  Λαυρεωτικη με 4-0  που ηταν σκια του ευατου της  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 5' με κεφαλιά του Καραγιάννη και πέτυχαν δεύτερο τέρμα στο 23' με πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Μπάτσι ενώ στο 35 ηλθε τι  το τρίτο γκολ που ήρθε στο 35', παλι από τον ιδιο παίκτη
 Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 72' από ασίστ του Μπάτσι ο Καραγιάννης, ο οποίος μάλιστα το αφιέρωσε με χαρακτηριστικό πανηγυρισμό στην γυναίκα του, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εμείς να ευχηθούμε να τους ζήσει, γερό και καλότυχο να ειναι σε όλη του την ζωή.
***Κορυφαίος του αγώνα ο... χαζομπαμπάς Τάσος Καραγιάνννης, διαριθέντες οι Μπάτσι, Κατσούγκρης και Ιωσήπου
Διαιτητές:Ελ. Αντωνίου, ανετη και χωρις προβληματα οι βοηθοι  Πολυχρονιάδης, Ντόστης
ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ: Αφουξενίδης, Ιωακειμίδης, Νταλάκας, Ιωσήπου, Ντόνης, Καραγιάννης (75' Κόντι), Βεϊόγλου, Κατσούγκρης, Μπάτσι (75' Κουσιάκης), Κοτζάι (60' Μερκούρη), Μαυροθαλασσίτης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Χουσεΐν, Βαγγέλης, Πώχος, Ακαρέπης, Βίλα, Μαρινάκης (46' Τζώρας), Μαραγκός, Λούκας (46' Μουρίκης), Μπάστος, Γιαχάεβ (65' Βουλωμένος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου