Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΠΝΕΥΣΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ ΜΕ 2-1

ΣΤΙΣ καθυστερησεις ο  Άρη Βούλας, σε ενα παιγνιδι  ματς-θρίλερ ', με το γκολ του Γιαννούλη (Φωτο), οποίος είχε περάσει στο ματς δέκα λεπτά πριν κερδισε τον Αρη Βούλας με 2-1 και πηρε βαθεια ανασα . 
. Οι γηπεδούχοι γνωρίζοντας το γήπεδο καλύτερα μπήκαν σαφώς πιο δυνατά, ήταν πιεστικοί και απείλησαν σε τρεις-τέσσερις περιπτώσεις με τους Γάσπαρη και Λαναρά, αλλά τους έλειψε η τελική εκτέλεση. Μετά το μισάωρο ο Άρης Βούλας  προσαρμόστηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού και του αγωνιστικού χώρου και ισορρόπησε.
 Τα Γλυκά Νερά ανοίξαν  το σκορ (48'), όταν από ωραίο γύρισμα του Λαναρά, ο Γάσπαρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0! Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Άρης Βούλας κέρδισε πέναλτι για χέρι αμυντικού, με τον Διγενή από την άσπρη βούλα να νικά τον Καταχανάκη και να ισοφαρίζει. Αυτή η απόφαση του Μαλαμά έφερε εκνευρισμό στους γηπεδούχους που διαμαρτυρήθηκαν...
Τέσσερα λεπτά αργότερα, πάντως, τα Γλυκά Νερά κέρδισαν και εκείνα πέναλτι για μαρκάρισμα στον Γάσπαρη, με τον Βέλλη μάλιστα να βλέπει -και- απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Μαλαμά, απόφαση που αυτή την φορά έφερε φωνές από τη Βούλα, αφού θεώρησαν τραβηγμένη την αποβολή. Από τα 11 βήματα ο Λαναράς δεν κατάφερε, πάντως, να νικήσει τον Κάρσο που έπεσε σωστά και έδιωξε, ενώ στην επαναφορά ο Γάσπαρης σούταρε άουτ!
Δέκα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο
Αλβέρτος Παπαδάκης έβαλε στο ματς ως αλλαγή τον Γιαννούλη, που έμελλε να αποδειχθεί... χρυσή! Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στο 93', μετά από κόρνερ του Αλεξίου, και χάρισε στα Γλυκά Νερά μια νίκη-χρυσάφι στην προσπάθεια παραμονής που γίνεται.
Διαιτητές: Μαλαμάς, Τζαφόλιας Δ., Τσαλίκογλου
ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: Καταχανάκης, Αλεξίου, Πανάγου (75' Στίσι), Βατίστας, Τσάνι, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεωργάκας (83' Γιαννούλης), Νάνος, Λαναράς (93' Ρέκα).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Κάρσος, Μήτσιος, Κολτσίδας, Λάσκος, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος (90' Διαμαντόπουλος), Μπουλάρι (74' Σανσάρογλου), Κριλής, Γιουνγκ-Σουν (46' Βέλλης), Διγενής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου