Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

O ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΒΑΛΙςΡΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΛΕΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΡΕΚΟΡ ΡΕΚΟΡ

ΣΤΟΝ ΜΙΧ;ΑΛΗ ΚΑΒΑΛΙΕΡΗ ανεθεσε η διοικηση του Ολυμπιακου Λαυρίου την τεχνικη ηγεσια Ένα προπονητη που μπορει μεν να εχει δουλεψει σαν αμεσος συνεργατης του Τακη Λεμονή σε διαφορες ΠΑΕ Ωστοσο δεν ξερει τιποτε από το πρωταθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και αυτό είναι ΕΝΑ ΡΙΣΚΟ γιατι από σημερα θα αρχισει να μαθαινει προσωπα και πραγματα και ακομη για να κανει τις
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια συμφωνία των ανθρώπων του Ολυμπιακού Λαυρίου, οι οποίοι με συντονισμένες κινησεις τον εκλεισαν αμεσα , μετά το διπλό διαζύγιο βέβαια που προέκυψε με Δημητρόπουλο-Φαράκο.
Όσον αφορά τον Μιχάλη Καβαλιέρη που σήμερα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Ολυμπιακού Λαυρίου, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Άτλαντα Κυψέλης και μετά τον ΑΣ Παπάγου που ακολούθησε, έφτασε να αγωνίζεται στον Λεβαδειακό από το 1986 μέχρι το 1992. Μάλιστα, για μια τετραετία, από το 1988 μέχρι το 1991 αγωνίστηκε στην Α΄ Εθνική με την ομάδα της Βοιωτίας. Αγωνίστηκε επίσης με τα χρώματα των Ατρόμητου Αθηνών, Δόξας Βύρωνα, Παναιγιάλειου, και Βύζαντα Μεγάρων.

Ως προπονητής, την τελευταία δεκαετία έχει περάσει από τους πάγκους του Ολυμπιακού Πειραιώς, της Ξάνθης, της Ομόνοιας Λευκωσίας (και ως τεχνικός διευθυντής για μια σεζόν), του Πανιωνίου, του Παναιτωλικού και του Λεβαδειακού, ως πρώτος βοηθός του Τάκη Λεμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου