Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΗΤΤΗΤΟΥ Π.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ " ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ Ν Α ΔΟΥΛΕΥΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Μ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"


ΙΔΑΝΙΚΑ κλείνει το 2016 για τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι του πρωτοπόρου Αήττητου και κάνει τον δικό του... απολογισμό κυρίως για το 6μηνο που φεύγει. Ο νεαρός και φιλόδοξος προπονητής, που κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να βάλει τη «σφραγίδα» του και να θεωρείται επιτυχημένος, τόνισε αναλυτικά: «Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κόψουμε το νήμα το καλοκαίρι. Υπάρχουν πολλοί πρωταθλητές χειμώνα που στην πορεία όμως δεν τα καταφέρνουν. Το καλοκαίρι λοιπόν να είμαστε πρωταθλητές, αυτός είναι ο στόχος. Συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, με καλές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο Άγιος Στέφανος και η Κερατέα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην υπάρχει εφησυχασμός και να δίνουμε πάντα το 100%. Βέβαια από τα παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύουν στην προπόνηση, κάνουν πράξη αυτά που είπαμε το καλοκαίρι και όσο περνά ο καιρός αποκτούμε ομοιογένεια και βγάζουμε την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα.
Είναι μεγάλη τύχη για εμένα που δουλεύω σαν προπονητής μ' αυτά τα παιδιά. Επίσης είναι φανταστικό το γεγονός πως στην πρώτη μου δουλειά ως πρώτος προπονητής έχω την τύχη να βρίσκομαι σε μια ομάδα ιστορική, με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, με κόσμο και με έναν πρόεδρο τον κ. Κατσιγιάννη που λύνει όλα τα προβλήματα. Είναι από τους σημαντικότερους λόγους αυτής της πορείας. Να μην ξεχάσω βέβαια και τον γυμναστή-βοηθό στο προπονητικό τιμ τον Δημήτρη Τσίτο. Είναι για μένα ο κρυφός ήρωας της πορείας αυτής που κάνουμε. Είναι άλλος ένας άνθρωπος που με βοηθά στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας και του οφείλω πολλά. Από εδώ και πέρα θα πρέπει όλοι μαζί να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα δείχνει πολλά. Δείχνει ότι υπάρχει σοβαρότητα, συγκέντρωση και όλα τα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους. Θέλω να ευχηθώ τέλος χρόνια πολλά, καλές γιορτές σε όλες τις ομάδες, με υγεία και χαρά».

***Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΦΩΣ των ΣΠΟΡ σήμερα (Τρίτη 27/12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου