Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Μ.ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΗΣ" ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

Ο  Μιχάλης Καβαλιέρης  εχει περασει απο επαγγελματικες ομαδες και αρα μπορει να κανει μια συγκριση με οσα ζει τωρα που ειναι στον Ολυμπιακο Λαυριου για τον τροπο που λειτουργει και την προσπαθεια που κανει να ξεφυγει απο τα τοπικα πρωταθληματα επενδυοντας στο μελλον  
Σε  δηλωσεις λοιπον που εκανε στο www.pamebala.gr ανεφερε μεταξυ των αλλων 
 «Ύστερα από την πρόσκληση που δέχτηκα από τον φίλο μου τον Φώτη Μαραγκό, ανέλαβα το τιμόνι της ομάδας. Αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για έναν πολύ οργανωμένο σύλλογο, όπου γίνεται σοβαρή προσπάθεια για τα δεδομένα των ερασιτεχνικών κατηγοριών», τόνισε αρχικά ο κ. Καβαλιέρης και πρόσθεσε: «Έτσι αποφάσισα κι εγώ να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας με σκοπό την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έχει γίνει μια καλή δουλειά από τους προηγούμενους συναδέλφους προπονητές, κάτι βέβαια που φαίνεται κι από το αποτέλεσμα, με την βαθμολογική μας θέση. Το μόνο που μένει είναι να δώσουμε όλοι μαζί το κάτι παραπάνω, έτσι ώστε μέχρι το τέλος να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θεωρώ πως μέσα στις επόμενες αγωνιστικές θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, αν δηλαδή θα είμαστε εμείς με τα Σπάτα ή εάν θα μπει και κάποια τρίτη ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου