Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΣΕΙΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

Απο σημερα  ο Τζόι Σεΐτι, ειναι ελευθερος  καθώς η 6μηνη συνεργασία του με την ΑΠΕΛ ολοκληρώθηκε κι αποχωρεί ως ελεύθερος από την ομάδα του Λαυρίου.
Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που μοίρασε πάνω από 15 ασίστ, ήδη έχει δεχτεί κρούσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες που θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια οριστική απόφαση.Ωστοσο πληροφοριες τιον φερνουν να ανακοινωνεται εντος των ημερων η συνεργασια με ομαδα που παιζει πρωταγωνιστικο ρολο στην κατηγορια που μετεχει 
Να θυμίσουμε πως παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει προλάβει να αγωνιστεί, πέρα από την ΑΠΕΛ, τόσο στον Κεραυνό Κερατέας (με τρομερή σεζόν πέρυσι) όσο και στον Ακάδημο Αμαρουσίου (Α' ΕΠΣΑ). Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή (20 ετών) που αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης και διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση που διαθέτει και το εξαιρερικό του αριστερό πόδι.
Ο Τζόι Σεΐτι δήλωσε για την συνεργασία του με την ΑΠΕ Λαυρεωτική: «Θέλω να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, και τη διοίκηση που ήταν άψογη σε όλα απέναντι μου. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην Λαυρεωτική και καλή πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου